Kontaktlinser som kan brukes over flere dager

Slik setter du flerdagslinser inn - og tar ut:

Fordeler med linser som brukes over flere dager:

 • Høy komfort
 • Enkle å ta på og av igjen
 • Finnes ofte i flere styrkekombinasjoner enn endagslinser
 • Tilgjengelig i flere forskjellige prisklasser
 • Tilgjengelig med forskjellige egenskaper
 • Kan brukes hele døgnet - også når du sover (døgnlinser)

Vi har et stort utvalg som gir deg muligheten til å finne akkurat de måneds- toukers- eller døgnlinsene som passer best for deg, din livsstil og dine behov. Du vil også bli oppfordret til å ha en brille med din styrke tilgjengelig – på denne måten kan du veksle mellom linser og briller og dermed gi øynene dine en sunn pause fra kontaktlinser med jevne mellomrom. Dette vil selvfølgelig optiker også hjelpe deg med. Optiker vil gi deg gode råd og veiledning om både bruk og rengjøring av linsene dine. Sammen vil dere finne linsen som passer perfekt til nettopp deg.

Husk alltid kontaktlinsevæske for flerdagslinser!

Hvis du ikke ønsker å sove med flerdagslinsene på, må de rengjøres med kontaktlinsevæske og legges i et kontaktlinseetui. Hvis du ikke rengjør og/eller oppbevarer kontaktlinsene riktig når du ikke bruker dem, vil de tørke ut, miste komforten og du risikerer også å få infeksjon på øyet.

Prøv flerdagslinser hos Brilleland!

Er du i tvil om flerdagslinser er noe for deg? Da er vår anbefaling klar; prøv dem en periode og se om det er noe for deg! Da kan du i ro og mak avgjøre om det er det rette valget for deg. Vi hjelper deg med å finne kontaktlinser som passer best for deg og livet du lever.

Flerdagslinser for ditt aktive liv

Flerdagslinser som du kan sove med, er et ideelt og selvsagt valg dersom du lever et aktivt liv utendørs, hvor du har begrenset mulighet til å skifte kontaktlinser under hygieniske forhold og dermed ikke kan unngå bakterier på fingrene som er i kontakt med månedslinsene dine. Under aktiviteter som for eksempel fotturer, lange flyreiser, utenlandsreiser og campingturer, er det ikke like lett å sørge for god linsehygiene.

Du kan selvfølgelig også dra nytte av flerdagslinser i mange hverdagssituasjoner og om du har nattarbeid eller lange vakter på jobben.  Linsene tilfører øyet rikelig med oksygen slik at øyet får puste også når du har linsene på lenge. Er du i tvil om hvilke kontaktlinser som passer for deg, er du alltid velkommen til å få ekspertråd fra våre kontaktlinsespesialister i din lokale Brilleland-butikk.

Få flerdagslinser på abonnement

I Brilleland kan du få linser gjennom linseabonnementet Linser Alt Inkludert. Et kontaktlinseabonnement gir deg forutsigbarhet i tillegg til at du får du en rekke eksklusive fordeler:

 • Gratis endring av kontaktlinsetype og styrke
 • Alltid hele 25 % rabatt på merkeinnfatninger, kvalitetslinser og designersolbriller med og uten styrke
 • Synsundersøkelser med helsesjekk og kontaktlinsesjekk ved behov
 • Gratis erstatnings- og nødlinser i alle Brilleland-butikker over hele landet.
 • Full fleksibilitet og kontinuerlig ekspertrådgivning fra våre optikere

Kjøpe linser i nettbutikken til Brilleland?

Du kan også kjøpe måneds- toukers- og døgnlinser i nettbutikken til Brilleland. Vi tilbyr de beste linsene på markedet og til konkurransedyktige priser. Husk at du alltid kan spørre om oss råd og veiledning – både i våre butikker og via kundeservice. Velkommen som linsekunde hos Brilleland!

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Ta en linsekontroll

Kun740,00

Ta vare på øyehelsen din

Inkluderer sjekk av synet, linsene dine og øyehelsen din

Bestill time
synstest

Når tok du en synstest sist?

Her kan du bestille time hos en av våre dyktige optikere

Bestill time
Kontaktlinser på fargerik bakgrunn

Linseabonnement - Linser Alt Inkludert

«Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, friske linser tilgjengelig.

Les om vårt linseabonnement!