Finn kontaktlinsen som passer for deg

For å sikre at vi sammen finner den beste kontaktlinsen for deg, lar vi deg prøve linsene gratis inntil du finner den kontaktlinsen som passer deg best. I løpet av denne perioden vil du få tid til å kjenne etter om den valgte linsen er den rette for deg og din livsstil. Om du ikke er helt fornøyd, finner vi en annen kontaktllinsetype eller løsning for deg. 

Du vil få tilbud om å prøve kontaktlinser gratis hver gang du bytter til en ny linsetype hos oss. Våre optikere hjelper deg med å finne frem til den rette typen kontaktlinser. 

Det finnes flere typer kontaktlinser å velge mellom

God hygiene er en forutsetning for sunne øyne. Det er derfor svært viktig at alle våre linsebrukere føler seg trygge på hvordan kontaktlinsene skal brukes og vedlikeholdes.

Ved første linsetilpasning vil optikeren gi deg opplæring i hvordan du skal håndtere og ta vare på linsene dine og øyehelsen din.

De viktigste tommelfingerreglene du må passe på ved bruk av kontaktlinser:

  • Vask deg alltid godt på hendene før du tar på eller av kontaktlinsene dine.
  • Aldri sov med kontaktlinsene på hvis ikke linsene er tilpasset dette (døgnlinser).
  • Bruk ikke kontaktlinser dersom du er forkjølet eller har influensa, feber eller hals- og øyebetennelse.
  • Vær oppmerksom på de signalene øynene dine sender deg. Har du det bra? Hvis ikke, ta ut kontaktlinsene dine og kontakt din optiker.

Hvorfor er det viktig med regelmessig linsekontroll?

Synet og øynene dine endrer seg gjennom hele livet. Som linsebruker blir du derfor innkalt til regelmessige kontroller etter avtale med din autoriserte optiker. Det er viktig at du tar disse kontrollene slik at vi kan sikre øyehelsen din og en optimal kontaktlinsebruk.

Her sjekker vi hvordan det går med linsene dine og om de fortsatt oppfyller forventningene dine til synsskarphet og komfort, og om linsens passform fremdeles er riktig til dine øyne. I tillegg følger vi også opp din generelle øyehelse som kontaktlinsebruker.

Bestill nytilpasning av kontaktlinser

Kun kr940,00

Ta vare på øyehelsen din

Hos oss får du prøve linser inntil vi finner den linsen du liker best

Bestill time

Finn Brilleland-butikken din her

kontaktlinser abonnement

Linseabonnement - linser alt inkludert

Hos oss kan du abonnere på kontaktlinser og få dem levert direkte hjem i postkassen. «Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha god og regelmessig oppfølging av våre autoriserte optikere, samtidig som du alltid har nye, friske linser tilgjengelig.

Lær mer om vårt linseabonnement