Vi søker stadig etter å utvide familien - derfor ønsker vi å fortelle deg litt om hvordan det er å jobbe i Brilleland, hvilke fordeler du får og hvordan vi tar ansvar for din faglige utvikling enten du er optiker, salgsmedarbeider eller butikksjef. Velkommen til oss!

fleksibel arbeidstid i Brilleland-butikk

Ledige stillinger i Brilleland

Vil vi gjerne ha deg med på laget! Vi vet at trivsel og arbeidsglede gir økt livskvalitet, og vi har som mål å ta godt vare på våre medarbeidere. Se hvilke muligheter du har hos oss!

Vil du jobbe sammen med oss?
Fordeler som ansatt i Brilleland

Dette er fordelene dine som ansatt i Brilleland

Det er viktig for oss tilrettelegge for at du skal ha en god hverdag på jobb. Som ansatt i Brilleland vil du få en rekke fordeler slik at du alltid vil føle deg sett og ivaretatt.

Dine fordeler i Brilleland
Brilleland-ansatt bak kassen

Vi tar ansvar for din faglige utvikling

Alle i Brilleland deltar på ulike kurs, treninger og samlinger gjennom året. Flere av kursene for optikerne gir faktisk utdanningspoeng godkjent av Norges Optikerforbund. I Brilleland skal alle ha mulighet til å utvikle seg gjennom ny læring og kunnskap.

Faglig utvikling

Gjør karriere i Brilleland!

Brilleland satser alltid på utvikling av våre kolleger. Vi utvikler våre medarbeidere i alle ledd, enten du ønsker å utvikle karrieren din videre i en av våre butikker - eller til servicekontoret. Vi tilbyr deg muligheter innen optikerfaget, som synsrådgiver, innen salg, drift eller ledelse.

Ditt Brilleland - din karriere
jobbe i Brilleland

Spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Brilleland? Enten du er jakt etter jobb som optiker, salgsmedarbeider, butikksjef, eller bare ønsker å lære mer om Brilleland - her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Oftest stilte spørsmål og svar
Mangfold og inkludering

Mangfold og inkludering

Brilleland hyller arbeidet for et mer åpent Norge, et arbeid vi anser som en del av vårt samfunnsansvar å være sterkt delaktige i. Sammen står vi sterkere.

Mangfold og inkludering
hender formet som et hjerte

Miljø og bærekraft i Brilleland

I Brilleland tar vi miljø og bærekraft på største alvor. Det skal vi vise og forklare slik at du kan være trygg på at vi tar ansvar, utfører, tar initiativ, opprettholder og viderefører.

Miljø og bærekraft

Se alle Brilleland-butikkene! Kanskje en av disse blir din nye arbeidsplass?