Kontaktlinser

Kontaktlinseabonnement
Det finnes mange gode grunner til å velge kontaktlinser.
  • Stor frihet og synskomfort i en aktiv hverdag
  • Perfekt sidesyn og maksimalt synsfelt
  • Perfekt til sport og fritid
  • Klart syn uansett vær og forhold
  • Mulighet for variert utseende 

Det finnes kontaktlinser for de aller fleste synsproblemer og styrker. Det utvikles hele tiden nye produkter og materiale som gjør at de mest sensitive øyne fint kan tåle kontaktlinser. Det finnes også progressive kontaktlinser og linser for skjeve hornhinner. Men ikke alle kan bruke alle typene - derfor er det viktig at kontaktlinsene er tilpasset ditt syn og dine behov.

Hos Brilleland har vi derfor et stort utvalg av ulike linsetyper. Vi fører bl.a. dagslinser, to-ukers linser, månedslinser, døgnlinser, progressive linser og toriske linser (kontaktlinser for skjeve hornhinner). 

Våre optikere hjelper deg med å finne de riktige kontaktlinsene, i tillegg til å gi deg veiledning om hvordan de skal brukes og vedlikeholdes. Dette for at du skal få mest mulig glede av kontaktlinsene dine.

Hvordan komme i gang med kontaktlinser?

  1. Ta en synsprøve å kartlegg dine behov
  2. Velg linsetype
  3. Prøv linsene gratis i 14 dager
  4. Velg linseabonnement - alt inkludert

Prøv kontaktlinser gratis til du blir fornøyd

For å sikre at vi sammen finner den beste kontaktlinsen for deg, lar vi deg prøve linsene gratis. I løpet av  prøveperioden vil du få tid til å kjenne etter om den valgte linsen er den rette for deg og din livsstil. Om du ikke er helt fornøyd, finner vi en annen linsetype eller løsning for deg. 

Du vil få tilbud om å prøve linser gratis hver gang du bytter til en ny linsetype hos oss.