Av og til er ikke én brille nok...

Stadig flere situasjoner i hverdagen krever godt syn på flere avstander. I løpet av en dag veksler vi mellom mange aktiviteter som å sitte foran en skjerm, kjøre til og fra jobb eller trening, fritidssysler som krever godt syn ved nærarbeid osv. Da er det ikke sikkert at din vanlige brille dekker alle behovene.

Med brilleabonnementet Briller Alt Inkludert løser du denne utfordringen enkelt ved å leie de brillene du trenger til en fast månedskostnad.  Leieavtalen gjelder i to år, og etter avtaletiden kan du forlenge ytterligere, kjøpe ut brillene dine, eller returnere dem til Brilleland som gir dem nytt liv gjennom vårt samarbeid med den veldedige organisasjonen «Vision for all». Hver 12. måned kan du bytte ut en av brillene og fornye deg stilmessig (avtaletiden forlenges da med 12 mnd).

Slik kommer du i gang med brilleabonnement:

  1. Ta en synsprøve og kartlegg dine behov.
  2. Velg tre eller flere par briller/solbriller (minst èn må være med styrke i glassene - i familieabonnement må det være minimum fire briller inkludert).
  3. Vi beregner månedskostnad per brille og summerer opp for å finne din totale månedskostnad.
  4. Abonnementet bestilles i din nærmeste Brilleland-butikk.
  5. Gjennom avtaleperioden hjelper vi deg med service, synsprøver ved behov og glassbytter.

Hva koster brilleabonnementet Briller Alt Inkludert?

Vi tar utgangspunkt i prisen per brillepar – og gir deg selvfølgelig gjeldende kampanjetilbud. Legg sammen månedskostnaden per par, så ser du enkelt din totale månedskostnad.

Først og fremst må du ha 3 briller for å tegne et brilleabonnement. Så kommer det an på hvor mye de tre brillene du velger ut koster i utgangspunktet, og ut i fra det regner vi en månedspris.
Om du for eksempel velger 3 briller der alle brillene koster mellom 1000-2000 kroner så betaler du 120 kroner per brille i måneden, som utgjør en totalpris på 360 kroner i måneden.

Verdi "opptil 1000" illustrerer hva en stk brille til inntil 1000 kroner vil koste pr måned. Dersom du har 3 briller i ditt brilleabonnement blir det dermed denne prisen x 3.

Prisoversikt BAI.png

synstest

Synstest inkludert

I Brilleabonnementet Briller Alt Inkludert, er synstest også inkludert. Du får til og med så mange du har behov for. Bestill time på vanlig måte her:

Bestill time til synstest

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Kundeservice

Har du spørsmål om vårt Brilleabonnement? For rask tilbakemelding kan du kontakte oss her: Kundeservice

Åpningstider kundeservice:
Hverdager fra kl. 9:00 - 16:00

Tlf: 67 81 50 70