Brilleland - din lokale optiker

I Brilleland mener vi at det verken skal være dyrt eller vanskelig å kjøpe briller. Vi gjør alt for å holde prisene nede, slik at du som kunde skal spare mer. I våre butikker vil du møte autoriserte optikere og salgsmedarbeidere som sørger for at du får briller, solbriller, kontaktlinser, oppplæring og oppfølging - alt etter ditt behov, syn og øyehelse. Brilleland er en landsdekkende optikerkjede, og vi ønsker å være så tilgjengelige som mulig for deg - der du er.

Vi ønsker også at selve brillekjøpet skal bli enklere for deg. Vi har derfor integrert Basis enstyrkeglass i alle våre brillepriser.

Brilleland er en del av EssilorLuxottica, verdens største optikerkjede, og gjør store innkjøp av kvalitetsprodukter slik at besparelsen kommer deg som kunde til gode.

Kostnadsfri nedbetaling av briller

Noen ganger er det slik at man trenger nye briller eller solbriller, men ikke mulighet eller ønske om å betale der og da. Gjennom finansiering med Brillelandkortet kan du kostnadsfritt fordele betalingen over opptil 12 måneder. Du betaler verken renter eller gebyrer i denne perioden. les mer om Brillelandkortet og andre fordeler det kan gi deg: Brillelandkortet

Synet ditt er viktig for oss. Våre autoriserte optikere sørger for å gi deg best mulig veiledning og råd til en enklere hverdag med briller og linser. Vi har spesialkompetanse på alt fra klinisk optometri, kontaktlinser, progressive brillerbriller med livsstilsglass, arbeidsplassoptikk, synstrening med mer.

Les også om synstesten i Brilleland her: Synstest

Bestill synstest

kr740,00

Lenge siden forrige synstest? Bestill time her

Bestill synstest
Bilde av eldre herre med briller på jobben

Kjøp enstyrkebriller

Fra kr.189,00

Alle våre brillepriser er inkludert Basis enstyrkeglass

les mer om enstyrkebriller
Bilde av eldre flott dame med progressive briller

Progressiv brille

Fra kr.689,00

Glass designet med tre styrkefelt for optimalt syn på alle avstander

Les mer om progressive briller
Brilleabonnement mann

Brilleabonnement

Månedspris fra kr 150,00

Med brilleabonnementet Briller Alt Inkludert får du dekket alle brillebehovene dine. I tillegg får du både synstester, endring av styrke i brilleglassene ved behov, og mange andre fordeler inkludert i prisen.

Les om vårt smarte Brilleabonnement

Linseabonnement

Få linsene levert rett hjem i postkassen! «Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, friske linser tilgjengelig. Kanskje noe for deg?

Les mer om Linseabonnementet "Linser alt inkludert"

Kjøp linser på nett!

Kjøp kontaktlinsene dine enkelt i vår nettbutikk. Rask levering og gratis retur.

Kontaktlinser i nettbutikken
solbriller nettbutikk

Kjøp solbriller på nett!

Kjøp solbriller til hele familien i nettbutikken vår. Rask levering og gratis retur.

Solbriller nettbutikk

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din her!