Gratis synstest på to minutter

Ja, det er sant: Testen er gratis og den tar faktisk bare to minutter. Om du er usikker på om du har behov for en grundigere synsundersøkelse er det smart å begynne med en gratis elektronisk synstest.

Du trenger ikke å bestille time til gratis elektronisk synstest - kom innom din nærmeste Brilleland-butikk så hjelper våre optikere deg.

Ved hjelp av en autorefraktor måles avstandssynet ditt. Dermed kan vi måle om du trenger briller til å se godt på lang avstand. I tillegg måles også fasongen på hornhinnen din – fasongen avgjør hvilke kontaktlinser som kan passe for deg. Du vil raskt få svar på om du bør ta en full synsprøve eller om den elektroniske viser at det er lite sannsynlig at du trenger briller.

Hvis du ønsker å undersøke øyehelsen din også trenger du en vanlig synsprøve, bestill time her.

Slik utføres en gratis elektronisk synstest

Legg haken støtt på apparatet, og se på bildene som vises foran øynene dine. Autorefraktoren sender lys inn i øyet, og måler refleksjonene i øyet. Ut ifra det kan autorefraktoren estimere en brillestyrke og eventuelt behovet for en grundigere synsundersøkelse. Optikeren din veileder deg, og sørger for at du og synet ditt er i de tryggeste hender. 

Elektronisk synstest – fast prosedyre hos Brilleland!

Elektronisk synstest med autorefraktor er ikke noe nytt hos oss i Brilleland, dette er nemlig en fast forundersøkelse som våre optikere utfører før en grundigere synsundersøkelse. Men, om du ønsker kan du når som helst stikke innom den nærmeste Brilleland-butikken din for å kun ta den elektroniske synstesten. Helt uforpliktende og helt kostnadsfritt. Velkommen!

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Ta en synstest

Kun740,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time
Synstest

Synstest

Synet er en av dine viktigste sanser. 80 % av våre sanseinntrykk får vi gjennom synet. Derfor er det viktig at du sjekker synet jevnlig!

Les mer om synstest og øyehelse