Opplev fordelene med solbriller med styrke

En god solbrille med styrke har 100 % beskyttelse mot UV-stråler og gir behagelig demping av skarpt sollys.

Det finnes forskjellige typer solglass til ulike behov – om du vil nyte en god bok på stranda eller på terrassen, eller om du er av den mer aktive typen som har hele sommeren planlagt med utendørsaktiviteter. Solbriller med styrke passer like godt til barn som til voksne.

Du trenger ikke å velge mellom kule solbriller og et godt syn, hos oss får du begge deler! Du kan få styrkeglass i de aller fleste solbrillemodellene våre. Se alle solbriller som kan fås med styrke her. De må bestilles i din nærmeste Brilleland-butikk.

Fargede brilleglass

Fargede brilleglass demper skarpt lys, beskytter mot irriterende reflekser og UV-stråling, og er en god løsning for deg med sensitive øyne. Fargede glass finnes i helfarger eller graderte farger. De forskjellige fargene har litt forskjellige egenskaper: Et brunt glass vil for eksempel gi forbedret kontrast og dybdeoppfatning, mens et grønt glass gir forbedret fargegjengivelse og virker beroligende for øynene. Les mer om hvorfor solbrilleglass har ulike farger.

Polariserte brilleglass

Polariserte solbrilleglass nøytraliserer irriterende refleksjoner fra vannrette overflater som våt asfalt, vann og snø. De gir 100 % UVA- og UVB-beskyttelse og er perfekt til aktiviteter som fiske, bilkjøring, golf, seiling og andre utendørsaktiviteter. Les også: Hvorfor velge polariserte solbriller.

Polariserte solbrilleglass.jpg

Fargeskiftende brilleglass

Fargeskiftende brilleglass tilpasser seg etter lysforholdene ved eksponering av UV-stråler. De beskytter 100 % mot UVA og UVB-stråling, og er praktiske under alle slags lys- og værforhold. Fargeskiftende brilleglass gir solbrilleeffekt utendørs, og helt klare brilleglass innendørs.

Sportsbriller

Er du av den aktive typen som trenger briller som sitter godt? Vi har et stort utvalg sportsbriller med aerodynamisk utforming til de fleste aktiviteter som langrenn, sykling, løping og mye mer. Det er også mulig å få flere av modellene med styrke. Sportsbriller er veldig viktig for å beskytte øynene under utendørsaktiviteter, ikke bare mot sola, men også mot treff fra innsekter og grener, vind og vær. Oakley har mange gode alternativer og med deres Prizm revolusjonerende glassteknologi er de blant de beste i klassen. Sjekk også ut: Sportsbriller – Hvilken skal jeg velge? og Raske briller til sport og fritid.

Visste du at det er ekstra viktig for barn å bruke solbriller? Les hvorfor her.

Leie briller?

Nå kan du leie de nye solbrillene og brillene dine! Med brilleabonnementet Briller Alt Inkludert får du dekket alle brillebehovene dine, også om du trenger solbriller med styrke - fra kun 150,- per måned.

Brilleabonnement

Finn din nærmeste Brilleland-butikk:

Ta en synstest

Kun740,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time

Se utvalget

Her kan du se hvilke solbriller som kan fås med styrke. Solbrillene bestilles i din nærmeste Brilleland-butikk.

Sjekk utvalget