Opplev fordelene med solbriller med styrke

En god solbrille med styrke har 100 % beskyttelse mot UV-stråler og gir behagelig demping av skarpt sollys.

Det finnes forskjellige typer solglass til ulike behov – om du vil nyte en god bok på stranda eller på terrassen, eller om du er den mer aktive typen som har hele sommeren planlagt med utendørsaktiviteter. Solbriller med styrke passer like godt til barn som til voksne.

Fargede brilleglass

Fargede brilleglass demper skarpt lys, beskytter mot irriterende reflekser og UV-stråling, og er en god løsning for deg med sensitive øyne. Fargede glass til solbriller med styrke finnes i helfarger eller graderte farger. De forskjellige fargene har litt forskjellige egenskaper: Et brunt glass vil for eksempel gi forbedret kontrast og dybdeoppfatning, mens et grønt glass gir forbedret fargegjengivelse og virker beroligende for øynene. 

Polariserte brilleglass

Polariserte solbrilleglass nøytraliserer irriterende reflekser fra vannrette overflater som våt asfalt, vann og snø. De gir 100 % UVA- og UVB-beskyttelse og er perfekt til aktiviteter som fiske, bilkjøring, golf, seiling og andre utendørsaktiviteter.

Fargeskiftende brilleglass

Fargeskiftende brilleglass tilpasser seg etter lysforholdene ved eksponering av UV-stråler. De beskytter 100 % mot UVA og UVB-stråling, og er praktiske under alle slags lys- og værforhold. Fargeskiftende brilleglass gir solbrilleeffekt utendørs, og helt klare brilleglass innendørs.

Brilleabonnement Brilleland

Leie solbriller?

Nå kan du leie de nye solbrillene og brillene dine! Med brilleabonnementet Briller Alt Inkludert får du dekket alle brillebehovene dine, også om du trenger solbriller med styrke - fra kun 99,- per måned.

Brilleabonnement

Finn din nærmeste Brilleland-butikk:

Ta en synstest

Kun740,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time
Bilde av dame med solbriller fra Herritage, Brilleland

Solbriller

Hvorfor er det viktig med solbriller?

Beskytt øynene dine med gode solbriller