Kontaktlinser er enkelt og praktisk, og bidrar til mer frihet i hverdagen. Briller er kanskje ikke alltid det beste alternativet? Overgangen til linser kan oppleves som litt krevende og utfordrende i starten. Brilleland har bred kunnskap og flere års erfaring med å veilede de som ønsker å begynne med kontaktlinser, og kan hjelpe deg med å finne linsene som passer din livsstil.

Slik kommer du i gang med å bruke linser

Det finnes linser for de aller fleste synskorrigeringer, enten du trenger enstyrke eller ønsker en flerstyrkeløsning. De første gangene kan det oppleves ubehagelig å ta av og på linsene. Når du begynner med linser vil din optiker instruere og veilede deg slik at du får den rette teknikken. I tillegg har vi videoer som viser hvordan håndtering av kontaktlinser gjøres korrekt.

Bekymringsfri linsehverdag med abonnement

Hos Brilleland har du mulighet til å abonnere på linser med vårt linseabonnement. Med et abonnement trenger du ikke å huske på å bestille linser hver gang du går tom - vi sender dem hjem til deg! I tillegg kaller vi deg inn til jevnlige kontroller slik at vi får fulgt opp kontaktlinsene dine og din øyehelse. På denne måten kan vi se om styrken din har endret seg, og anbefale eventuelle nye linser som dekker ditt synsbehov.

Tips til en fersk linsebruker:

Kontaktlinser

Hvordan begynne med kontaktlinser?

Er du helt ny linsebruker? Eller bruker du allerede linser, men ønsker å prøve en annen type? Da er prøvelinser inkludert i synsundersøkelsen.

Prøv kontaktlinser!

Alle våre nye kontaktlinsebrukere kan bestille time til opplæring kostnadsfritt. Trenger du en oppfriskning av å ta av og på kontaktlinser, så ta turen innom din nærmeste Brilleland-butikk.

Finn din nærmeste Brilleland-butikk her

Kontaktlinser for alle behov

Brilleland har kontaktlinser for de aller fleste styrker og synsproblemer. Les mer om de ulike typene her

Ulike typer linser

Bestill nytilpasning av kontaktlinser

Kun kr940,00

Ta vare på øyehelsen din

Hos oss får du prøve linser inntil vi finner den linsen du liker best

Bestill time
Kontaktlinse på fingeren

Kjøp linser på nett

Hos oss kan du kjøpe kontaktlinser på nett - raskt, enkelt og trygt!

Se våre kontaktlinser her