Briller til jobb, linser til jogg!

Riktige briller sørger for at du ser like godt på lang og nær avstand, enten du gjør notater samtidig som du følger en forelesning eller presentasjon, når du kjører bil eller spiser lunsj i kantinen. Når arbeids- eller studiedagen er over, og du skal på trening, er det praktisk å bytte til kontaktlinser. Da ser du godt samtidig som du slipper irritasjonen over briller med dugg på innsiden av glassene – som glir stadig lenger ned på nesetippen.

Om du bruker linser til daglig er det viktig med et par briller i tillegg slik at du kan avlaste øynene for en sunnere øyehelse. Da kan det være smart å ta av seg linsene om kvelden og la øynene få hvile ved at du tar på deg et par briller. En annen form for avlastning er å ta en dag helt uten linser av og til.

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Vet du at du kan bruke solbriller – med kontaktlinsene på?

Mange kontaktlinser beskytter dessverre ikke øynene dine mot skadelige UV-stråler. Om du har kontaktlinser med UV-beskyttelse er det viktig å være klar over at linsen ikke beskytter annet en akkurat det lille området den dekker. Husk derfor alltid å ha med deg solbrillene dine når du er ute! Enten det er sommer eller vinter er det viktig å beskytte øynene dine mot solen. Både vann og snø reflekterer sollyset og øker dermed skadelig UV-stråling. Om du er på løpetur i solen, spiser ute i solen, går på ski eller gjør hagearbeid – sørg for at solbrillene er på i tillegg til kontaktlinsene.

Ta en linsekontroll

Kun740,00

Ta vare på øyehelsen din

Inkluderer sjekk av synet, linsene dine og øyehelsen din

Bestill time
Kontaktlinse på fingeren

Solbriller og kontaktlinser:

De fungerer fint alene, men en kombinasjon kan bidra til å gi deg en sunnere øyehelse og samtidig se godt – i alle situasjoner.

Linseabonnement