Løpebriller

Gode treningsbriller til løpeturen gjør en viktig jobb for å beskytte øynene dine. De bør sitte ganske tett inntil ansiktet og godt på nesa så de ikke sklir. God ventilasjon er også viktig.

Solbriller til langrenn

I skisporet kan det være greit å ha lette briller som sitter og beskytter godt med glass som gir god sikt. I snørike omgivelser kan lyset bli litt flatt, og det kan bli vanskeligere å se dybder og kontraster. Her kommer Oakleys innovative PRIZM-glass til sin rett, og de kan gjøre at du ser bedre. Polariserte glass kan også være en fordel for å dempe refleksjoner fra snøen.

Sykkelbriller

På sykkel er det viktig at man bruker briller for å beskytte øynene mot ikke bare UV-stråler, men også mot innsekter, grener, støv og vind. De bør sitte ganske tett mot ansiktet og ha aerodynamisk utforming. De er også ofte noe større enn andre briller fordi på sykkel er det viktig med et stort synsfelt og at innfatningen ikke kommer i veien når du ser på bakken rett under deg.

Hvorfor bruke sportsbriller?

Hvis du driver med trening eller utendørsaktiviteter i dagslys og på solfylte dager har du kanskje følt behovet for å bruke solbriller. Da har du kanskje merket at vanlige solbriller kan føles litt klønete da de fort kan gli nedover nesen, de kan dugge, innfatningen kan komme i veien for bakken under deg og ikke minst kan det bli for mørkt når du beveger deg inn i skyggebelagte områder. Med riktige sportsbriller til ditt bruk kan du unngå disse problemene og i Brilleland finner du et stort utvalg produkter til en god pris. Hos oss gjør du et godt kjøp.

Mange glemmer eller vet ikke at vi utsettes for skadelige UV-stråler også på overskyede dager, i skyggen og om vinteren. Beskyttelse mot disse skadelige strålene er en av de viktigste grunnene til at du bør bruke solbriller når du driver med sport utendørs. Det er også flere gode grunner til å bruke sportsbriller. De beskytter mot treff fra innsekter og greiner og reduserer rennende øyne forårsaket av vind og trekk. De har også en aerodynamisk utforming som legger til rette for fart og krumme glass som sørger for at mindre lys slippes inn fra sidene.

Med innovative brilleglass kan du også få et forbedret syn sammenlignet med bruk av vanlige glass. Oakleys revolusjonerende PRIZM-glass kan faktisk forbedre synet ditt, og gjør det enklere å se dybde, kontraster og detaljer. Med slike briller fra Oakley slipper du å føle behovet for å ta de av i skyggen da du fortsatt ser godt.

Velg en som passer deg

Oakley har et stort utvalg sportsbriller i ulik størrelse til dame, herre og barn som er spesiallaget til ulike aktiviteter. De har modeller som egner seg til løping, langrenn, sykling og turgåing med mer. Flere av modellene kommer også i ulik farge og størrelse.

Les også: Hva med et par raske briller til afterskien?

Solbriller med styrke

Bruker du briller til vanlig? Det er selvfølgelig minst like viktig at du ser like godt under aktivitet som til vanlig. Derfor kan du flere av solbrillene våre kjøpes med styrke. Sportsbriller med styrke bestilles i din nærmeste Brilleland-butikk.

Se oversikten: Sportsbriller som kan kjøpes med styrke.

Polariserte solbriller til sport

Driver du med aktiviteter på eller i nærheten av vann eller snø? Polariserte solbriller demper refleksjoner – for eksempel fra sola som treffer sjøen, snø og våt asfalt. Dette gjør de godt egnet som fiskebriller, sykkelbriller og til langrenn. Merkene Oakley og Under Armour har et utvalg sportsbriller med polariserte glass.

Les mer: Hvorfor velge polariserte solbriller?

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Du kan også få sportsbriller med styrke

Besøk den lokale Brilleland-butikken din for å være sikker på at du får rett styrke i glassene dine.

Bestill time til synstest