Å kjøpe nye briller er en viktig avgjørelse, enten du skal begynne med briller for første gang eller har brukt briller i flere år. Da kan det smart å gjøre som Tore - prøv flere forskjellige briller og brillestiler!

Gjennom denne sesongen av Skal Vi Danse har Tore Petterson inspirert og imponert TV-seere og publikum med flere forskjellige briller og brillestiler. Gjennom et tett samarbeid med oss i Brilleland har han gjennom høstens programmer lekt seg med farger og stiler, både på skjermen og på Instagram.

Kanskje du kan la deg inspirere av hans favoritter? 

- Jeg trodde ikke jeg kom til å bli så glad i et par firkantede briller, men det gjorde jeg! Det jeg liker alle best med denne brillemodellen er at rammen har innslag av treverk.

Ray-Ban, pris: 1999,-

- Det tok helt av da jeg hadde på meg disse brillene, ler Tore.

- Det var mange som syntes disse brillene var utrolig kule! Jeg ble kalt Bono, og det er jo alltid et kompliment. Jeg følte meg veldig, veldig kule i disse, forteller han, og legger til at dette er briller han vil bruke når han skal «up the game» litt, og når han skal et sted hvor han trenger mye selvtillit, og hvor han vil føle seg skikkelig kul.

Slik velger du riktige briller

Når du skal velge nye briller er det viktig å tenke på at ulike innfatninger gir ulike uttrykk. Tore, for eksempel, har både briller han bruker når han vil se «snill og smart ut» til hverdags, og briller som gir han noe ekstra på de dagene han skal noe spesielt. Det kan være fint å ha noe å variere mellom.

- Hvorfor skal du begrense deg til én brille, spør optiker Kamilla Haaland i Brilleland. Gjennom sine år i optikerkjeden har hun møtt mange som ender opp med to par briller, eller flere.

- Noen ønsker å ha en brille til hverdag, som er nøytral og passer til de fleste anledninger, og en som kanskje er litt mer spesiell til de dagene man har lyst til å variere litt mer, forteller hun.

Det viktigste er ifølge Kamilla å gjøre som Tore, og ikke være redd for å prøve ulike modeller og merker.

- Prøv deg frem, så finner du raskt ut hvilke utrykk du liker – og hvilke du ikke liker. Du trenger ikke låse deg til kun ett utrykk, men du kan variere mellom flere.

Les også: Slik velger du riktige briller

Hos oss finner du briller fra merkevarer som Rayban, Burberry og Michael Kors. Finn din nærmeste Brilleland-butikk!

 

Ta en synstest

Kun740,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time