Dagslinser, 1-dagslinser eller endagslinser? Ingen grunn til forvirring, dette er bare ulike begrep om én og samme ting: Linser som kun skal brukes én dag.

Hvordan bruke dagslinser?

8 fordeler med dagslinser

  • Nye, friske kontaktlinser hver dag
  • Færre allergiske reaksjoner
  • Ingen fare for belegg på kontaktlinsene
  • Ingen problemer og ingen utgifter til kontaktlinsevæske
  • Ingen allergi mot kontaktlinsevæske
  • Perfekt når du bytter mellom å bruke briller og linser 
  • Du kan kjøpe vanlige solbriller, uten styrke i glassene
  • Dagslinser kommer i alle prisklasser og med ulike unike funksjoner som kan hjelpe deg å få mest mulig ut av synet.

Når du bruker dagslinser må du skifte kontaktlinser hver dag. Du skal ikke gjenbruke eller sove med dagslinsene dine over natten. Enkelte typer dagslinser kan du beholde på om du bare skal ta en middagslur eller lukker øynene på toget etter en lang dag på jobben eller skole.

Dagslinser er rett og slett enkle og praktiske. De er myke og når du først har blitt vant til å bruke dem, vil du ikke merke at du har dem på. Hvis du ønsker å bruke linsene flere dager på rad, det vil si gjenbrukbare linser, kan du prøve månedslinsene våre.

Forskjellen på månedslinser og dagslinser

Dagslinser må, som nevnt, kastes i søpla etter en dags bruk. Om du ikke ønsker å skifte til nye linser hver dag, kan månedslinser være et godt valg. Disse linsene varer hele måneden.

Hvis du har behov for å kunne sove med månedslinsene på, kan du få gode råd av optiker slik at du velger en månedslinse som er egnet for dette. Vi anbefaler at månedslinser tas ut og legges i kontaktlinseetui om natten.

Er dagslinser det riktige valget for øynene dine?

Ta turen til optiker i din nærmeste Brilleland-butikk. Her kan våre kontaktlinsespesialister gi deg ekspertråd om dagslinser og gi deg veiledning og opplæring i de dagslinsene som passer best for deg, ditt syn og dine øyne. Hvis du bestemmer deg for å bestille dagslinser, vil vi selvfølgelig lære deg hvordan du tar dem av og på. Det kan ofte kreve litt øvelse å lære å bruke dagslinser og kontaktlinser generelt. Til å begynne med kan det hende at du føler kontaktlinsen i øyet. Dette er helt normalt. Etter hvert vil du bli så vant til det at du ikke tenker over det i det hele tatt.

Kjøp dagslinser på nett eller bli linseabonnent

Hos Brilleland kan du abonnere på dagslinser gjennom linseabonnementet Linser Alt Inkludert. Abonnementet gir deg en rekke eksklusive fordeler, og det er både enkelt og praktisk. Når du abonnerer på dagslinser, mottar du automatisk linser på hjemmeadressen din hver måned. Du trenger derfor ikke huske å bestille nye kontaktlinser, og du slipper å hente dem hos din lokale Brilleland-butikk.
Når du har funnet dine favorittlinser, kan du også enkelt kjøpe dem i nettbutikken til Brilleland om du ønsker det. Vi har et stort utvalg til konkurransedyktige priser. Husk at du alltid kan kontakte optiker eller kundeservice om du har spørsmål. Velkommen som linsekunde hos Brilleland!

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Ta en linsekontroll

Kun740,00

Ta vare på øyehelsen din

Inkluderer sjekk av synet, linsene dine og øyehelsen din

Bestill time
synstest

Når tok du en synstest sist?

Her kan du bestille time hos en av våre dyktige optikere

Bestill time
Kontaktlinser på fargerik bakgrunn

Linseabonnement - Linser Alt Inkludert

«Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, friske linser tilgjengelig.

Les om vårt linseabonnement!