Ikoniske Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator, eller pilotbrillen som den heter på godt norsk, er en tidløs klassiker. Dette er en av Ray-Bans aller mest kjente modeller, og du får den i et bredt utvalg farger og størrelser. Dette er en solbrille du aldri blir lei av!

Trendy Ray-Ban The Marshal

Ray-Ban The Marshal har den klassiske dobbelbroen kjent fra Aviator-modellen, kombinert med kule heksagon-inspirerte glass. En trendy modell som du får i metall og sølv.

Retro Ray-Ban Clubmaster

Clubmaster-modellen fra Ray-Ban er en sofistikert og ikonisk modell som aldri går av moten. Den oser av 50- og 60-tallet, og passer like godt til dress som på stranden. Ray-Ban Clubmaster får du i et bredt utvalg farger og størrelser.

Kule Ray-Ban RB3546

Ray-Ban RB3546 er en lett og nett solbrille. Den har mange av de klassiske «Ray-Ban-trekkene», som dobbelbro og den runde formen, men med et mer moderne og trendy utrykk. Resultatet er en kul solbrille, som passer like godt i byen som på stranden!

Klassiske Ray-Ban Wayfarer

Ray-Ban Wayfarer er sammen med Aviator og Clubmaster en av Ray-Bans aller mest kjente modeller. Ikonisk, klassisk og passer bra på både menn og kvinner. Mest kjent i svart, men er også tilgjengelig i andre farger og med forskjellige farger på glassene - med eller uten styrke.

Solbriller med styrke

Med solbriller med styrke kan du se godt samtidig som du beskytter øynene mot solen. Den eneste forskjellen på solbriller med styrke og vanlige briller er at glassene har farge og UV-beskyttelse. Du som bruker briller til vanlig vil derfor se like godt med solbriller med styrke som du gjør med dine vanlige briller.

- Du finner et stort utvalg av solbriller på nett, men skal du ha solbrilleglass med styrke må du bestille i butikk, forteller Karl Fredrik.

Vil du se alle våre spennende solbriller?

Solbriller

Vil du prøve solbriller i butikk? Finn den nærmeste Brilleland-butikken din her!

Din Brilleland-butikk