Vi har fått beskjed om at Johnson & Johnson dessverre har store forsyningsproblemer. De har utfordringer på grunn av COVID-19-pandemien og høy global etterspørsel i kjølvannet av dette. Mangel på kvalifisert arbeidskraft og økte utfordringer med å skaffe enkelte råvarer er også en faktor. Dette er dessverre ikke bare et problem som rammer vår kjede, men hele bransjen rammes i større eller mindre grad.

Dette gjelder spesielt for Acuvue Moist-familien og Acuvue Oasys 1 day for Astigmatisme. Generelt er det lenger leveringstid på toriske og multifokale linser. Derfor kan det være lurt å være tidlig ute med bestilling av nye kontaktlinser om du i dag bruker Acuvue-linser.

Hvis du er tom for linser og vi ikke har dine vanlige linser på lager i nettbutikken kan du kontakte den nærmeste Brilleland-butikken din. Det er ikke sikkert butikken har nøyaktig din type/styrke, men de vil finne noe som er så nært som mulig. Du kan også ta kontakt med kundeservice.

20 % rabatt på briller

Hvis du har Linser Alt Inkludert minner vi om at du alltid har 20 % rabatt på komplette briller. Dette kan komme godt med hvis du ikke har oppdaterte briller til de situasjonene du ikke ønsker eller kan bruke kontaktlinser. Brillene bestilles i din nærmeste Brilleland-butikk.

Kjøp kontaktlinser

Uansett behov - her kan du kjøpe dine kontaktlinser på nett!

Til nettbutikken

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Slitne øyne? På tide med en linsekontroll!

Kun740,00

Ta vare på øyehelsen din

Inkluderer sjekk av synet, linsene dine og øyehelsen din

Bestill time