Vil du være med på en ny digital reise i Brilleland?

Brilleland er i gang med et nytt, spennende kapittel. Vil du være en del av dette? Teleoptometri er en ny satsning i Norge der pasientene får ekstra stor oppmerksomhet under synsundersøkelsen. I tillegg til en utdannet salgsmedarbeider som er sammen med pasienten i synsundersøkelsesrommet, er optikeren til stede ved hjelp av videokonsultasjon. Akkurat som i en vanlig synsundersøkelse har du som optiker full kontroll under hele undersøkelsen. Vi søker optikere fra hele landet som vil være en del av denne spennende reisen!

Fleksibilitet og hybridløsninger

Fleksibilitet går begge veier. Kan du tenke deg å jobbe med teleoptometriske synsundersøkelser i kombinasjon med jobb i butikk eller som ambulerende optiker? Eller ønsker du å jobbe heltid med synsundersøkelser via Teams. Mulighetene er mange og fleksibiliteten øker med rollen og oppgavene som fylles. Vi tilbyr fleksible hybridløsninger og arbeidskombinasjoner inkludert hjemmekontor.  

Klinisk fokus som førsteprioritet!

Trives du med å ha full fokus på den kliniske delen av kundebesøket på undersøkelsesrommet, er dette en stilling som passer perfekt for deg. Vi vet at trivsel med arbeidsoppgaver gir økt livskvalitet. I denne stillingen kan du fokusere helt og holdent på pasienten du har foran deg.

Digital utvikling

Vil du være med på en utvikling av faget i kombinasjon med trygge og faglige synsundersøkelser? Vi søker deg som synes det er spennende å ta i bruk teknologi på nye måter og se alle muligheter som ligger i fremtiden. Er god til å kommunisere og lett kommer "gjennom skjermen", er det en verdifull kompetanse for stillingen.

Se våre butikker over hele Norge

Se våre butikker over hele Norge

jobbe i Brilleland

Nysgjerrig på Brilleland?

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Brilleland, eller hva det vil så å jobbe som salgsmedarbeider, optiker, synsrådgiver eller butikksjef?

Se ofte stilte spørsmål og svar