Hele det første året får du fagseminar og kurs spesialtilpasset deg og din nye rolle som optiker. Du får en egen mentor som er der for deg og skal hjelpe deg i din nye arbeidshverdag som optiker.

Hva kan mentor gjøre for deg?

Din mentor er alltid tilgjengelig for deg når du trenger faglig veiledning enten det er evaluering av funn, løsning av caser, kliniske retningslinjer og eller hjelp med tester og henvisninger. Du kan spørre om alt. Vi er her for å støtte deg i jobben helt fra start. Vi setter derfor av ekstra god tid til synsundersøkelser i når du begynner hos oss.

Eget ICE-skjema for deg som er nyutdannet optiker!

ICE (In Case of Emergency) – En trygghet for deg.
Brilleland gir deg dyktige mennesker som sørger for at du alltid har noen å snakke med. Gjennom ditt personlige ICE skjema vil du få god oversikt over alle som er der for deg og sørger for at du har det bra i Brilleland. Vi jobber for deg og du har alltid noen du kan spørre.  

Din personlige mentor sørger for at du får den praktiske og teoretiske kunnskapen som kreves for å møte pasienter hver dag. Er du usikker i en klinisk problemstilling, er aldri svaret langt unna. Trygghet fra første dag.

Gjør karriere i Brilleland!

Vi tilbyr deg muligheter innen optikerfaget, som synsrådgiver, innen salg, drift eller ledelse. Se alle utviklingsmulighetene vi kan tilby deg!

Slik kan du bygge din karriere i Brilleland
fleksibel arbeidstid i Brilleland-butikk

Ledige stillinger i Brillland

Her kan du lese nærmere om de ulike stillingene hos oss, hva de innebærer og hvem vi søker - akkurat nå.

Ledige stillinger

Se alle våre Brilleland-butikker over hele landet

jobbe i Brilleland

Spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass

Her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Oftest stilte spørsmål og svar