Få ekstra fridager og støtte til å reise

Arbeidet til Vision For All handler i første omgang om bedre syn og øyehelse- Den positive konsekvensen av dette er ofte også mulighet til skolegang, jobb og sosial omgang. Vi ønsker å støtte deg som jobber i Brilleland med ekstra fridager og økonomisk støtte til å reise for å hjelpe.

Les mer om vårt fantastiske samarbeid og om Vision For All

Gruppebilde Vision For All

Gamle briller får nytt liv

Organisasjonen Vision For All samler inn brukte briller og gir de som trenger det mest et nytt og bedre syn på livet.

Vision For All

På reise for å redde syn

En reise fylt av sterke historier, faglige utfordringer, hardt arbeid og møter med mennesker de vil huske resten av livet.

Når syn endrer liv
jobbe i Brilleland

Spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Brilleland? Enten du er jakt etter jobb som optiker, salgsmedarbeider, butikksjef, eller bare ønsker å lære mer om Brilleland - her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Oftest stilte spørsmål og svar

Se alle våre Brilleland-butikker over hele Norge

Fordeler som ansatt i Brilleland

Dette er fordelene dine som ansatt i Brilleland

Det er viktig for oss tilrettelegge for at du skal ha en god hverdag på jobb. Som ansatt i Brilleland vil du få en rekke fordeler slik at du alltid vil føle deg sett og ivaretatt.

Dine fordeler i Brilleland
fleksibel arbeidstid i Brilleland-butikk

Ledige stillinger i Brilleland

Vi utvider stadig Brilleland-familien, og nå vil vi gjerne ha med deg på laget! Vi vet at trivsel og arbeidsglede gir økt livskvalitet, og vi har som mål å ta godt vare på våre medarbeidere. Se hvilke muligheter du har hos oss!

Ledige stillinger