Vi skaper fremtidens Brilleland gjennom fokus på utvikling og fag

Optiker i Brilleland? Her finner du et levende, engasjert og sterkt fagmiljø med pulsen på den teknologiske og faglige utviklingen som skjer innenfor optometri. Vi krever at alle våre ansatte skal være faglig oppdaterte på relevante fagfelt og vi opplever at dette er et svært velkommen krav.

Vi arrangerer tre fagdager årlig som du som optiker selvfølgelig kan delta på hvert eneste år. I hverdagen er vårt digitale fagnettverk med Brilleland-kollegaer tilgjengelige for deg året rundt.

Slik trygger vi arbeidshverdagen din som optiker i Brilleland:

karrierestige optiker

Utvikling i faget og bygge videre kompetanse er viktig for optikerbransjen i Norge.

Med Brilleland i ryggen legges det til rette for at du utvikler deg og blir sterkere faglig.

Vi har flere ulike roller for deg som ønsker en karriere innen faget:

Butikksjef som karrierevei?

Ønsker du en mer salgsrettet karrierevei ved siden av rollen som optiker? Ta steget inn i rollen som butikksjef og oppdag hvilke muligheter det kan åpne for!

Har du lyst til å bli butikksjef?

Se våre butikker over hele Norge

jobbe i Brilleland

Spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Brilleland? Enten du er jakt etter jobb som optiker, salgsmedarbeider, butikksjef, eller bare ønsker å lære mer om Brilleland - her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Oftest stilte spørsmål og svar
Fordeler som ansatt i Brilleland

Fordeler i Brilleland

Er du nyutdannet optiker, eller optiker med erfaring? Uansett bakgrunn kan du være trygg på at du vil bli godt ivaretatt i Brilleland.

Dine fordeler