Vi rigger fremtidens Brilleland gjennom fokus på utvikling og fag

Optiker i Brilleland? Her finner du et levende, engasjert og sterkt fagmiljø med pulsen på den teknologiske og faglige utviklingen som skjer innenfor optometri. Vi krever at alle våre ansatte skal være faglig oppdaterte på relevante fagfelt og vi opplever at dette er et svært velkommen krav. Årlig arrangeres det fagkonferanse med kjente foredragsholdere fra inn- og utland. I tillegg arrangerer vi to dager med lokale kurs og workshops landet over. Disse tre fagdagene får selvfølgelig alle våre optikere delta på - hvert år. I hverdagen er vårt digitale fagnettverk med Brilleland-kollegaer tilgjengelige for deg året rundt. Her får du raske svar om du vil lufte faglige problemstillinger.

Fordeler som ansatt i Brilleland

Fordeler i Brilleland

Er du nyutdannet optiker, eller optiker med erfaring? Uansett bakgrunn kan du være trygg på at du vil bli godt ivaretatt i Brilleland.

Dine fordeler

Se våre butikker over hele Norge

jobbe i Brilleland

Spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass

Er du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i Brilleland? Enten du er jakt etter jobb som optiker, salgsmedarbeider, butikksjef, eller bare ønsker å lære mer om Brilleland - her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Oftest stilte spørsmål og svar