Gunnar Lindgren Vision For All

Vision for All har gitt flere tusen bedre syn

De siste årene har Brilleland, sammen med Interoptik, vært hovedsponsor for organisasjonen Vision For All. VFA er en humanitær, frivillig organisasjon der formålet er å gi synshjelp til mennesker som ikke har mulighet til å skaffe det selv.

Historien om Vision for All
Salum på Bislett Stadion

Salum + Brilleland = Sant

Vi er stolte av vårt samarbeid med parafriidrettsutøver Salum Ageze Kashafali, og gleder oss til å støtte ham på reisen mot Paralympics i Paris 2024. Friidrett er en inkluderende sport som engasjerer og motiverer, i tillegg representerer han gode verdier og holdninger både på og utenfor banen.

Les om samarbeidet

Kompetanseutvikling av våre ansatte

For oss er det viktig å støtte opp om kompetanseutvikling av våre ansatte - for din og vår trygghet. Våre ansatte har vært, og vil alltid være, vår største ressurs

Slik kan du bygge din karriere i Brilleland
Mangfold og inkludering

Mangfold og inkludering

Brilleland hyller arbeidet for et mer åpent Norge, et arbeid vi anser som en del av vårt samfunnsansvar å være sterkt delaktige i. I Brilleland er alle velkommen!

Mangfold og inkludering i Brilleland
Hender som holder en plante, stoffkartotek

Synoptik-Fonden

Veldedighet er ikke et prosjekt i Brilleland – det er en viktig del av selve grunnmuren. Vi er delvis eid av en stiftelse kalt Synoptik-Fonden. Dette er en stiftelse med både et kommersielt og et allmennyttig formål innenfor syn og øyehelse.

Dette er Synoptik-Fonden
hender formet som et hjerte

Spørsmål om miljø og bærekraft?

Vi får ofte spørsmål fra kunder og bedrifter om hvordan vi jobber med alt som inngår i miljø og bærekraft. Det er vi veldig glade for! Her har vi samlet et utvalg av oftest stilte spørsmål - kanskje du finner noen av svarene du er ute etter?

Oftest stilte spørsmål om miljø og bærekraft

Søk blant Brilleland-butikker over hele Norge