Et sterkt fellesskap - side om side

EssilorLuxottica-familien rundt om i verden består av mennesker i alle aldre fra alle samfunnslag. Vi jobber alle sammen, side om side for å styrke våre lokalsamfunn. Alle mennesker, uavhengig av evne, alder, kulturell bakgrunn, etnisitet, tro, kjønn, kjønnsidentitet, ideologi, inntekt, nasjonal opprinnelse, rase eller seksuell legning, har muligheten til å nå sitt fulle potensial med verdighet.

Vi tror på å levere eksepsjonell kundeservice. Det er bygget på et fundament av inkludering, medfølelse og respekt - for våre kunder og hverandre. Vi tror at våre ansatte, samfunn og venner er våre største støttespillere. Derfor vil vi at alle skal vite at de alle er velkomne i Brilleland.

Vi har som mål å spre kjærlighet og tilhørighet til både ansatte, kunder og lokalsamfunn. 

Et Brilleland for alle

 

Vi jobber hver eneste dag for å forsterke vårt inkluderende og mangfoldige Brilleland hvor alle mennesker er hjertelig velkomne - både som ansatt og som kunde.

Hos oss er det nulltoleranse mot alle former for trakassering. Vi er takknemlig for at våre ansatte og kunder bidrar til at Brilleland er et godt sted å jobbe, og et godt sted å besøke.

Rik på mennesker

Alle ansatte og kunder i Brilleland skal vite at de møtes med stor respekt uavhengig av alder, bakgrunn, religion eller legning. Vi vet hvor viktig det er å holde hardt på prinsippet om å behandle alle med respekt. Det er fremfor alt mennesket som betyr noe i Brilleland.

For at alle våre kunder skal føle seg velkommen er det spesielt viktig, og naturlig, at vi har ansatte som gjenspeiler befolkningen i landet vårt.

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Brilleland som arbeidsplass spørsmål og svar

Brilleland som arbeidsplass

Er det noe vi er ekstra stolte av, er det at Brilleland er en arbeidsplass for alle. Hos oss vil du alltid føle deg trygg, bli sett og kjenne at dette er et sted du kan være deg selv til fulle. Mangfoldet i Brilleland-familien anser vi som en stor styrke og selve kjernen i det som definerer hvem vi er.

Les alt om Brilleland som arbeidsplass