Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Solbriller til damebunad

Bunaden er et stolt festplagg og et statement i seg selv. Når du skal velge deg solbriller til bunaden din er det derfor viktig at du velger klassiske solbriller uten mange farger, kraftige mønstre og krystaller eller speilglass. Velg deg solbriller i et klassisk design med sorte rammer, eller rammer i delikate brune nyanser.

Mann i bunad med solbriller

Solbriller til herrebunad

Solbriller til bunad, ja takk! Selvfølgelig kan du bruke solbriller til bunad! Bunadspoliti eller ei: Øynene dine trenger beskyttelse mot skadelige UV-stråler – også på 17. mai! Gjør solbrillene dine til en del av antrekket ditt, og en del av rutinen hver gang du tar frem bunaden for å klargjøre den til bruk. Vi ønsker deg en fantastisk 17. mai med solbriller på!

Solbriller til barn i bunad

Husk solbriller til barna på 17. mai! Ikke glem solbriller til barna på 17. mai! 17. mai er en dag med mye uteaktivitet – både for små og store. Husk at små øyne trenger beskyttelse mot solen. Når du skal velge solbriller til barnet ditt er det smart at barnet blir med slik at dere er sikre på at solbrillen sitter godt, og at barnet ditt liker den.

25 % rabatt på ALLE solbriller i butikk og nettbutikk!

Se noen av våre solbriller her!