Kan jeg bruke solbriller til bunad?

Er det i det hele tatt lov å bruke solbriller til bunaden? Nasjonaldrakten vår er tradisjonsrik og hver enkelt drakt har ulike regler for hvilket tilbehør som hører til. Men UV-strålene tar ikke fri selv om det er en festdag, så vi ville definitivt satt øyehelsen først! Når sola steker er det viktig å beskytte øynene med en solbrille, her gir vi deg våre beste tips til hva du bør velge til festantrekket ditt.

Solbriller til damebunad

Bunaden er et stolt festplagg og et statement i seg selv. Når du skal velge deg solbriller til bunaden din er det derfor viktig at du velger klassiske solbriller uten mange farger, kraftige mønstre og krystaller eller speilglass. Velg deg solbriller i et klassisk design med sorte rammer, eller rammer i delikate brune nyanser.

Solbriller til herrebunad

Solbriller til bunad, ja takk! Selvfølgelig kan du bruke solbriller til bunad! Bunadspoliti eller ei; øynene dine trenger beskyttelse mot skadelige UV-stråler – også på 17. mai! Gjør solbrillene dine til en del av antrekket ditt, og en del av rutinen hver gang du tar frem bunaden for å klargjøre den til bruk. Vi ønsker deg en fantastisk 17. mai med solbriller på!

Solbriller til barn i bunad

Husk solbriller til barna på 17. mai! Dette er en dag med mye uteaktivitet – både for små og store. Husk at små øyne trenger beskyttelse mot solen. Når du skal velge solbriller til barnet ditt er det smart at barnet blir med slik at dere er sikre på at solbrillen sitter godt, og at barnet ditt liker den.

brilletrender

Kjøp solbriller på nett!

Hos Brilleland kan du enkelt kjøpe dine neste solbriller i nettbutikken vår. Vi har et stort og spennende utvalg med mange lekre nyheter, se selv!

Solbriller

Solbriller med styrke

Bestill time til synstest slik du får riktig styrke i glassene samtidig som du beskytter øynene mot solen. Solbriller med styrke finnes også til barn.

Bestill synstest

Finn din Brilleland-butikk

Vi ønsker deg velkommen til en trygg handel i våre Brilleland-butikker. Akkurat nå har vi mange lekre nyheter, både briller og solbriller.

Finn butikk