Vår og sommer er tiden for å være ute, møte venner, gå på festival og nyte late dager i solen. Vi styler antrekk med stilige hatter, fargerike vesker, glitrende smykker og kanskje viktigst av alt – stilfulle solbriller. På Sandvika storsenter står optiker Raja og ser på årets nyheter.

– Vi ser at de fleste kunder er på jakt etter brille som passer til det meste, og da lander man fort på de mer klassiske modellene. Men personlig synes jeg vi kunne tatt litt flere sjanser når det kommer til briller, smiler hun.

Briller for din stil

Raja forteller at de som bruker briller daglig, ofte velger en mer diskret modell, mens de som veksler mellom linser og briller tør å være litt mer markante i stilen.

– Kundene våre er redde for å gå lei om man velger en trendy modell, og de går da heller for mer klassiske, «trygge» varianter - som for eksempel en brille fra Ray-Ban. Men når det kommer til solbriller, da tør vi litt mer, sier optikeren.

Årets brillenyheter består av flere farger, og både små og store former.

– Dette er sommeren der man kan leke litt med brillene sine. Enten det er fargede glass, kontraster mellom glass og innfatninger eller markante former som sekskantet eller cateye. Vi ser også at vi selger mer av metallinnfatninger, og ikke så mye plastikk, forteller Raja.

Briller som dekker dine behov

Innfatninger med strass og stener var populært for noen år siden, men det er det lite av i hyllene hos Brilleland denne sommeren. Runde- og pilotformer derimot er tilbakevendende år etter år, og et trygt valg.

– Både de klassiske og litt mer originale brillene vil prege denne sommeren. Vi anbefaler jo å ha flere briller som dekker ulike behov, for eksempel en sportsbrille til trening som sitter godt og beskytter mot vind, og en klassisk solbrille til cafeturer, sier Raja.

Med abonnementsløsningen Briller Alt inkludert leier du brillene dine hos Brilleland. Dette gir deg muligheten til å bytte briller litt oftere og variere mer. Les mer om Briller Alt inkludert her: Brilleabonnement

 

 

Ta en synstest

Kun740,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Riktige briller

Slik velger du riktige briller

Briller for deg
Bilde av ung dame som prøver briller i optikerbutikk

Se et utvalg av alle våre briller!

Utvalg briller