1. Riper i brilleglasset?

Du har sikkert opplevd riper i brilleglassene dine. Det kan faktisk reduseres i stor grad. Ripebeskyttelsen legges på brilleglasset i flere lag og gjør overflaten hard og mer motstandsdyktig. Neste gang du kjøper en brille anbefaler vi at du ber om å få den beste ripebeskyttelsen på brilleglassene. 

2. Brilleglassets egenskaper

Vet du at du kan få briller med vannavvisende, fettavvisende, antistatisk eller antirefleks glass? Dette er ulike typer behandlinger som legges på glasset for at du skal få den brillen som passer deg og ditt behov best. Du kan faktisk få alle behandlinger gjort på én og samme brille!

3. Én brille – flere styrker!

Mange brillebrukere har flere styrker i ett og samme glass. Du visste kanskje at en progressiv brille har ulik styrke oppe og nede? Dette er en verdifull egenskap i en brille for de som har behov for å kunne se klart både på langt og nært hold - med én og samme brille.

For ungdom og unge voksne kan det også være nyttig med ulik styrke oppe og nede ettersom dette er en aldersgruppe som er svært aktive i sin bruk av smarttelefon og nettbrett, og derfor kan ha behov for å avlaste øyemuskulaturen. Disse brilleglassene kalles livsstilsglass og er spesialtilpasset for en moderne hverdag med økt nærfokus.

Bilde av dame som leser på stranden med solbriller med styrke

Visste du at du også kan få solbriller med styrkeglass?

Les mer om solbriller med styrke

Progressiv brille

fra kr689,00

Glass designet med tre styrkefelt for optimalt syn på alle avstander

Les mer om progressive briller

Enstyrkebrille

fra kr189,00

Alle våre brillepriser er inkludert Basis enstyrkeglass

Les mer om enstyrkebrille