Begrepet "brilleslange" er heldigvis ikke lenger et skjellsord, briller har rett og slett blitt trendy. Derfor har det blitt populært også for dem som egentlig ikke trenger briller. De velger briller uten styrke. Det vil si briller med klart glass uten synskorrigering og som ikke forbedrer synet ditt. Hvis du er i tvil om du kanskje har godt av litt styrke i glassene, så kan du bestille time til synstest hos den nærmeste Brilleland-butikken din.

Briller uten styrke som tilbehør

Hvis du i utgangspunktet ser bra og ikke bruker briller, går du glipp av en hel verden av motetilbehør. Du kan få kjøpt briller uten styrke fra mange av de største motehusene i verden og briller er et like populært tilbehør som vesker, sko, smykker og skjerf. De kan ta et antrekk fra flott til fantastisk på et øyeblikk og løfte hele uttrykket ditt. Briller er også en effektiv måte å forandre utseendet på da de kan fremheve de beste ansiktstrekkene dine og balansere ansiktsformen din. Hos Brilleland får du hjelp til å finne brillen som kler deg best. Les også Briller og ansiktsform – hvilke briller kler deg best?

En brille kan også endre oppfatningen andre mennesker får av deg. En undersøkelse utført av British College of Optometrists avdekket at flere mener en person med briller ser smartere ut. En tredjedel av de spurte britene mente at man ser mer profesjonell ut og 43 prosent svarte at brillebrukere ser mer intelligente ut. Så hvis du håper å lande drømmejobben kan det være en god idé å ikke glemme skjorte og et fast håndtrykk, men også en brille over nesen.

Et stort utvalg

Hos Brilleland finner du et stort utvalg innfatninger fra kjente merker og du kan få alle med glass uten styrke. Med priser helt ned til 189 kroner har vi noe for et hvert budsjett – kanskje du til og med kan unne deg flere par? Med flere briller uten styrke kan du for eksempel bruke én til fest og én til hverdags. I nettbutikken kan du sjekke ut utvalget og bli inspirert, men de må bestilles i din nærmeste Brilleland-butikk hvor du får god hjelp til å finne den riktige brillen for deg. I nettbutikken kan du filtrere etter merke, kjønn, form og farge på innfatning. Vi har briller som passer enhver ansiktsform og hudtone, kanskje en med cateye-form er det du trenger for å gi ansiktet et lite løft?

Høy kvalitet

Det er viktig å vite at briller uten styrke også må ha glass av god kvalitet. Brilleglass av dårlig kvalitet kan anstrenge og forstyrre øynene dine og gi hodepine eller i verste fall synsproblemer. Briller uten styrke som du bestiller hos Brilleland får samme kvalitet i glassene som de vi bruker i briller med styrke. Vi har også et stort utvalg solbriller både med og uten styrke som gir øynene dine god beskyttelse mot sola. Sjekk også ut om briller med livsstilsglass kan gi deg en bedre hverdag.

Beskytt øynene med antirefleks

Hvis du først planlegger å bruke briller kan det være en god idé å få med en spesiell antirefleks i glassene som fjerner forstyrrende reflekser og speilinger fra lyset som alle skjermer og lyskilder i rommet avgir. Ved å bruke brilleglass med antirefleksbehandling vil du få et mye mer avslappet og behagelig syn og dine øyne vil synes mye bedre bak brilleglassene.

Det er også mulig å legge et blålysfilter på brilleglassene dine. Ved å fjerne blålys forbedres kontrasten og komforten for øynene dine økes. Det kan til og med ha en positiv effekt på søvnen og døgnrytmen din. Med antirefleks og blålysfilter i glassene får du briller uten styrke som også gjør litt nytte for seg.

Start med en synstest

Syns du det er litt rart å skulle bruke briller uten å ha behov for det? Eller vil du benytte anledningen til å ta den synstesten du har utsatt litt for lenge nå? Muligheten for at du faktisk har godt av litt styrke i glassene er der, så start gjerne med en synstest i den nærmeste Brilleland-butikken din. Mange er ikke klar over at de ser dårlig og det er vanlig å ikke merke at synet blir dårligere over tid. Kanskje en lesebrille eller databrille er det som skal til for å gjøre dagene dine litt bedre i tillegg til å rettferdiggjøre et kjøp av en brille for deg?

En synstest kan også avdekke andre aspekter ved øyehelsen din og generell helse og dersom optikeren oppdager noe kan du henvises videre til fastlegen din eller øyelege.

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

synstest

Når tok du en synstest sist?

Synet ditt er en av dine viktigste sanser. 80 % av alle våre sanseinntrykk får vi gjennom synet. Derfor er det viktig at du tar godt vare på det og sjekker synet jevnlig med en synstest hos optiker.

Bestill time