Brillelabonnement - Briller Alt Inkludert

I Briller Alt Inkludert får du dessuten både synstester, endring av styrke i brilleglassene ved behov, og mange andre fordeler inkludert i prisen. Start ditt abonnement allerede i dag!

Brilleabonnement
Bilde av ung dame som prøver briller i optikerbutikk

Hva er enstyrkebriller?

Mange tror at de ikke kan ha en enstyrkebrille hvis de har forskjellige styrker på øynene. Dette er heldigvis ikke tilfellet. Vi forklarer hva en enstyrkebrille egentlig er.

Enstyrkebriller
Bilde av eldre flott dame med progressive briller

Hva er progressive briller?

Nærsynte med aldersrelatert langsyn vil oppleve at de blir nødt til å ta av seg brillene for å lese på nært hold. Da er en progressiv brille løsningen.

Progressive briller
Bilde av dame med databrille

Databriller

I databriller er styrker og glassløsning spesialtilpasset dine arbeidsforhold og avstanden du trenger for å se optimalt ved arbeid foran skjerm.

Alt om databrille
Kjørebriller

Kjørebriller

Glass er ikke bare glass. Faktisk finnes det spesialtilpassede brilleglass tilpasset bilister. Det er dette vi kaller kjørebriller.

Kjørebriller
Eldre dame leser bok med lesebriller

Lesebriller

Lurer du på hva en lesebrille er, og om det er noe du har behov for? Her forteller vi deg hva lesebriller brukes til og hvordan du velger den riktige modellen for deg.

Lesebriller
Smilende dame med briller på jobb

Briller på jobb

Stadig flere trenger briller på jobb, faktisk så mange som 2 av 3 nordmenn. Men hvorfor er behovet så stort, og hva kan man gjøre for å forbedre arbeidshverdagen?

Briller på jobb
syn i studietiden

Briller til studiene

Synet endrer seg gjennom hele livet, og har du problemer med å konsentrere deg i eksamensperioden kan det faktisk skyldes synet ditt.

Briller til studiene
Bilde av ung dame som jobber på nettbrett

Hva er briller med livsstilsglass?

Langvarig fokus på digitale skjermer kan overanstrenge øyets muskulatur samtidig som øynene utsettes for unormalt store mengder blått lys. Livsstilsglass er utviklet nettopp med tanke på dette.

Briller med livsstilsglass

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Bilde av liten gutt i lekebil med kjørebriller

Briller og barn

Det kan være ulike tegn som kan tyde på at barnet har utfordringer med synet sitt. En optiker vil kunne bekrefte eller avkrefte mistanken din og gi gode råd om hvilke synsløsninger som vil passe best for ditt barn.

Briller og barn
briller til alle aldere

Forskjellen på dyrt og billig brilleglass

Hos Brilleland finner du over 1000 ulike brilleglass - fra det enkleste til det mest avanserte. Lurer du på hva som gjør noen brilleglass dyrere enn andre, og hva slags brilleglass som vil være best for deg?

Dyrt og billig brilleglass
Ung dame med briller uten styrke foran fargerik vegg

Briller uten styrke?

kke bare kan briller gi deg karakter og løfte stilen din, de kan også fremheve ansiktstrekkene dine. Hvis du er så heldig og ser bra, kan du likevel bruke briller uten styrke for å se bra ut.

Briller uten styrke
synstest

Når tok du en synstest sist?

Synet ditt er en av dine viktigste sanser. 80 % av alle våre sanseinntrykk får vi gjennom synet. Derfor er det viktig at du tar godt vare på det og sjekker synet jevnlig med en synstest hos optiker.

Bestill time

Se et utvalg av våre briller

I alle våre butikker kan du velge blant et stort utvalg briller fra mange spennende merker. Vi hjelper deg med å finne brille som passer perfekt til deg, ditt syn og ditt behov.

Et utvalg av våre briller