Teleoptometrisk synsundersøkelse høres kanskje litt futuristisk ut, men det er faktisk akkurat det samme som en vanlig synsundersøkelse: Du kommer til Brilleland-butikken til avtalt time, tar plass i synsundersøkelsesrommet og deretter går synsundersøkelsen sin vante gang, men med ett unntak – optikeren som undersøker synet ditt er med via skjerm.

Som ved alle våre synsundersøkelser er det en av våre opplærte salgsmedarbeidere som tar deg imot, viser deg inn til synsundersøkelsesrommet og assisterer optikeren med gjennomføring av selve synsundersøkelsen. Ved hjelp av videokonsultasjon kommuniserer optikeren direkte med deg og fjernstyrer utstyret i synsprøverommet. Salgsmedarbeideren er sammen med deg i undersøkelsesrommet og hjelper deg gjennom hvert eneste ledd i undersøkelsen. Optikeren har hele tiden full tilgang til journalen din og bilder. Dette er kort oppsummert hva en teleoptometrisk synsundersøkelse er. 

Digital synsundersøkelse

Først i Norge med teleoptometri

I Brilleland vil vi alltid gjøre vårt beste for å være tilgengelige for deg. Å kunne tilby teleoptometriske synsundersøkelser, når det er behov, bidrar i enda større grad til å oppfylle dette. Det kommer med jevne mellomrom nye løsninger og teknologi med mål om å styrke synsundersøkelsen. I Brilleland velger vi nøye ut det vi mener vil gagne deg på best mulig måte samtidig som vi kan bidra enda sterkere til at syn og øyehelse ivaretas på beste vis. Satsningen vår på teleoptometri styrker tilgjengeligheten for gode synsundersøkelser, utført av dyktige optikere, over hele Norge.

Hvem kan få utført teleoptometrisk synsundersøkelse?

Enkelte tilfeller vil alltid kreve at en optiker er fysisk til stede. Det gjelder for eksempel kontaktlinsekunder og barn og personer som behøver spesifikke optometriske undersøkelser.

Vi har flere butikker som allerede er i gang med å tilby teleoptometrisk synsundersøkelse når det er behov. Spør oss gjerne, vi svarer gladelig på alle dine spørsmål. Velkommen til en trygg synsundersøkelse hos Brilleland – enten optikeren er med fysisk eller på skjerm!

Teleoptometri digital synsundersøkelse

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

synstest

Bestill time til synstest

En synstest avdekker hvor godt du ser, hvilke styrker som er riktig for deg og hvordan øynene dine jobber sammen.

Bestill synstest
Bilde av et herreøye tett innpå

Syn og øyehelse

Ung eller gammel - hos Brilleland undersøkes syn og øyehelse av autoriserte optikere. Her har vi samlet litt forskjellig informasjon - kanskje er det noe du kjenner deg igjen i, og kanskje lærer du noe nytt?

Nyttig og aktuelt om syn og øyehelse