Å være en del av EssilorLuxottica betyr å være en del av et sterkt engasjert internasjonalt og mangfoldig fellesskap som består av 190 000 ansatte som alle jobber mot et felles oppdrag. Å hjelpe folk til å "See More and Be More".

Med en global tilstedeværelse i mer enn 150 land, har vi et stort samfunnsansvar og et klart mål om å utgjøre en forskjell i livene til mennesker. Med vår inkluderende forretningsmodell, tilbyr vi utviklings- og karrieremuligheter over hele verden. Vi ser læringspotensiale overalt!

Som verdens største aktør, har EssilorLuxottica også styrken til å gjennomføre de målene vi sammen setter oss.

miljøarbeid kollegaer spiser lunsj

Hvordan er det å jobbe i EssilorLuxottica?

EssilorLuxottica tiltrekker seg ansatte fra hele verden, og det er ikke uten grunn. Les hvorfor!

Dette er EssilorLuxottica

Flere av våre ansatte har tatt veien inn i en internasjonal karriere. Noen til nye stillinger, andre er valgt inn i ulike styrer, samarbeidsgrupper eller råd sammen med representanter fra en rekke andre land. Dette er vi svært svært stolte av!

EssilorLuxottica er opptatt av å knytte bånd og inkludere kjedene og arbeidstakere i de ulike landene. De ser gjerne til Norge når de skal finne en god klinisk retning.

Her kan du se våre Brilleland-butikker over hele Norge

EssilorLuxottica antirefleksglass

Vi er stolte av våre eiere!

EssilorLuxottica har et sterkt eierskap til miljø og bærekraft. De viser handlekraft på verdensbasis - og helt ned til det enkelte individ.

Bærekraft i EssilorLuxottica