Behovet for optikere i Norge er stort, og du er derfor garantert jobb og en variert arbeidshverdag i møte med mennesker i alle aldere og med ulike behov. I tillegg til pasienter og kolleger, vil du også samarbeide med helsepersonell som øyeleger, leger og helsesøstre.

Optiker - et sikkert yrkesvalg

Universitetet i Sørøst-Norge, campus Kongsberg, tilbyr landets eneste optikerutdanning. Les hvorfor og hvordan du kan bli optiker.

Bli optiker!

Optiker i Brilleland

Som optiker i Brilleland legger vi til rette for etterutdanning som Masterutdannelse og Europeisk Diplom. Har du i tillegg interesse for økonomi og ledelse, har vi et eget løp for deg som ønsker å bli butikksjef ved siden av din rolle som optiker.

optikerstudenter med solbriller i solen

Hvorfor bli optiker?

Klar for studier? Hva med å utdanne deg til å bli optiker? Har du en interesse for mennesker, teknologi og helse, kan optikeryrket være helt perfekt for deg. Det er flere årsaker til at optikerutdanning er et godt, og smart, valg. La oss fortelle deg hvilke!

Optikeryrket - et personlig og profesjonelt valg

Se våre Brilleland-butikker over hele landet

Brilleland som arbeidsplass spørsmål og svar

Brilleland som arbeidsplass

Er det noe vi er ekstra stolte av, er det at Brilleland er en arbeidsplass for alle. Hos oss vil du alltid føle deg trygg, bli sett og kjenne at dette er et sted du kan være deg selv til fulle. Mangfoldet i Brilleland-familien anser vi som en stor styrke og selve kjernen i det som definerer hvem vi er.

Alt om Brilleland som arbeidsplass