Med fokus på detaljene

Thea Bolstad, kjent som bakebloggeren My Little Kitchen, blander smør, melis, melk og konditorfarge i en bakebolle, og fyller sprøyteposen med rosa krem. Konsentrert og med stødig hånd, dekker hun kaken foran seg med rosa roser. En etter en, tett i tett.

– Dette er den mest populære oppskriften på bloggen min, forteller Thea, uten å ta blikket fra kaken. Å lage en perfekt rosekake krever full konsentrasjon.

Det kan være anstrengende arbeid, noe Thea merket godt da hun for noen år siden opplevde å ikke se like godt som før.

– Plutselig måtte jeg anstrenge meg for å fokusere på detaljer når jeg skulle bake, forteller hun.

Samtidig var hun på sitt første år som bachelorstudent.

– Jeg klarte ikke lenger å lese tall og tekst på tavlen klart, og etter en lang skoledag var jeg ofte sliten og trøtt i øynene.

– Et godt resultat krever at jeg ser godt

Briller ble løsningen. Først kun på skolen, men senere også i hverdagen. Det passet dårlig for Thea.

– Å være avhengig av briller for å se godt var rett og slett upraktisk, forteller hun, og trekker humoristisk frem at hun tross alt bor i Bergen.

– ¬Her blåser og regner det mye, og det er ikke alltid like enkelt å se godt når brilleglassene er dekket av regndråper eller når de dugger, sier hun og ler.

I dag er Thea blitt masterstudent, og sjonglerer studier, baking, blogging og arbeid med sosiale medier. Brillene er for lengst byttet ut med kontaktlinser.

– Kjøkkenet er for meg et fristed hvor jeg kan ta en pause fra hverdagen. Et godt resultat krever at jeg ser godt, men brillene kom bare i veien.

– Med kontaktlinser føler jeg meg mer fri til å gjøre det jeg vil, uten å tenke over om jeg ser godt eller ikke.

Godt syn med kontaktlinser

Kontaktlinser tilpasset en hektisk hverdag

På kjøkkenet er rosekaken straks klar til servering, men før den tid må kunstverket naturligvis dokumenteres til sosiale medier.

– Akkurat nå holder jeg på med masteroppgaven. Det blir lange dager foran skjermen, så bakingen er et deilig avbrekk, sier hun, og trykker «publiser» på bildet på Instagram.

Når du sjonglerer studier og livet som en av Norges største bakebloggere, kan hverdagen fort bli travel. For Thea handler mye om å gjøre hverdagen så enkel og komfortabel som mulig, slik at hun kan bruke tiden til å klekke ut nye oppskrifter og til å jobbe med masteroppgaven. Det involverer blant annet å bruke kontaktlinser som sørger for at hun ser godt og er komfortabel gjennom hele dagen.

– På slutten av dagen, var øynene mine ofte trøtte og slitne, og jeg følte for å ta av meg linsene. Etter at jeg byttet kontaktlinser er jeg ikke lenger plaget med dette, forteller Thea.

Optiker Lisbeth Chan hos Brilleland forteller at kontaktlinsene ACUVUE˚ OASYS® 1-Day, som er kontaktlinsene Thea bruker, er designet med en unik HydraLuxe™ teknologi. Denne teknologien gjør at kontaktlinsen har tårelignende egenskaper, som sammen med brukerens naturlige tårefilm, jobber for å motvirke trøtte og slitne øyne.

– Hektiske hverdager med mye skjermtid stiller høyere krav til øynene våre. Da er det viktig med linser som har god fuktighet, da dette motvirker følelsen av trøtte og slitne øyne, forklarer optikeren.

Les mer: Kontaktlinser for en hektisk hverdag

Slitne øyne? På tide med en linsekontroll!

Kun740,00

Ta vare på øyehelsen din

Inkluderer sjekk av synet, linsene dine og øyehelsen din

Bestill time

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

kontaktlinser abonnement

Linseabonnement - linser alt inkludert

Hos oss kan du abonnere på kontaktlinser og få dem levert direkte hjem i postkassen. «Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, friske linser tilgjengelig.

Lær mer om vårt linseabonnement