ACUVUE® OASYS 1-Day byr på komfort hele dagen - uansett hvilke aktiviteter du gjør 1,2*


Er du en kontaktlinsebruker som jobber eller studerer og tilbringer store deler av dagen foran en skjerm? Sjekker du også mobilen flere ganger i løpet av dagen for å oppdatere deg på hva som skjer i omverdenen?

Vi kan blunke opptil fem ganger mindre når vi ser på nært hold. Dette kan føre til tørrhet, uklart syn og trette øyne.3 Bruken av digitale skjermer har økt de siste årene 4 og stiller derfor høye krav til kontaktlinsene dine.

Forskning har gjort store fremskritt siden 1987 da verdens første korttidslinse, ACUVUE®, ble lansert, men mange linsebrukere vet fortsatt ikke at det har kommet nye, moderne og klart forbedrede produkter.5 Noen linsebrukere kan fortsatt ha problemer med tørre øyne, dårlig komfort og at linsene merkes i øynene etter noen timer, men i dag finnes det fantastiske linser som ikke en gang merkes etter en hel dag.

Les mer: Slik bruker du kontaktlinser

Komfort hele dagen med ACUVUE® OASYS 1-Day

ACUVUE® OASYS 1-Day byr på komfort gjennom hele dagen, takket være et unikt tåreinspirert design6 som imiterer tårenes naturlige egenskaper, hjelper til med å stabilisere tårefilmen 1,2* og gir et skarpere og klarere syn.**7 Det blir som en pute av fuktighet rundt linsen som bidrar til at linsen føles veldig behagelig, selv i utfordrende miljøer som foran skjerm og i kontorlandskap med aircondition.8

Mange tror tørre linser er normalt

Mange linsebrukere tror fortsatt at det er normalt at linsen føles tørr om ettermiddagen eller foran digitale skjermer, og forteller det kanskje ikke til optikeren. Dette er ny informasjon for de som brukte kontaktlinser for lenge siden eller som kanskje har hatt nøyaktig samme type linse i mange år.
Men, dette trenger ikke være tilfelle! Det finnes i dag alternativer som tilbyr langvarig linsekomfort. Din Brilleland-optiker gjør sitt ypperste for å forstå hvordan din livsstil og ditt behov ser ut. Be dem fortelle deg hvilke linser som kan passe for deg, og be gjerne om å få prøve ACUVUE® OASYS 1-Day.

Les mer: Slik kan kontaktlinser også kan hjelpe deg med skjeve hornhinne

Derfor er endagslinser et godt alternativ til flerdagslinser

Tårefilmen i øyet inneholder naturlig fett og proteiner, og når man bruker flerdagslinser vil det i løpet av tiden man bruker linsen bygge seg opp et belegg på linsens overflate. Selv om du rengjør linsen godt er dette noe som kan påvirke komfortfølelsen.3 Derfor er endagslinser et hygienisk og bra alternativ. Du slipper linseetui og rengjøring og får en ny fresh linse hver dag. I tillegg er det ekstra lettvint å ta med et ekstra par hvis du er på farten.

For mer informasjon om riktig bruk, stell og sikkerhet, snakk med øyespesialisten din og les bruksanvisningen som er tilgjengelig på ACUVUE® hjemmeside www.acuvue.no

Alle ACUVUE® kontaktlinser har UV-blokkering som bidrar til å beskytte mot at skadelige UV-stråler kommer inn i hornhinnen og inn i øyet. UV-absorberende kontaktlinser er IKKE en erstatning for beskyttende UV-absorberende øyebeskyttelse, for eksempel UV-absorberende beskyttelsesbriller eller solbriller, fordi de ikke dekker hele øyet og det omkringliggende området. Du bør fortsette å bruke UV-absorberende øyebeskyttelse som anbefalt av din optiker.

Få linsene levert hjem!

Hos Brilleland kan du abonnere på kontaktlinser og få dem levert direkte hjem i postkassen. «Linser Alt Inkludert» er et perfekt linseabonnement for deg som vil ha en god og jevnlig oppfølging av våre autoriserte optikere samtidig som du alltid har nye, rene linser tilgjengelig.

Linseabonnement
synstest

Bestill time til synstest

En synstest skal avdekke hvor godt du ser, hvilke styrker som er riktig for deg og hvordan øynene dine jobber sammen. Etter synstesten finner vi den kontaktlinse som passer best til deg, din hverdag og ditt synsbehov.

Bestill synstest

Finn din nærmeste Brilleland-butikk