Et smil er en gave!

En av de viktigste arbeidsoppgavene som salgsmedarbeider er å gi god service til kundene. Du er den som sikrer at dine kunder får hjelp når de kommer inn i butikken og forlater butikken med et smil om munnen. Du får muligheten til å bli godt kjent med kundene. Det er en glede å hjelpe folk med hjelpemidler og produkter som letter synshverdagen deres. Enten om det er et lite barn som får briller for første gang eller en voksen dame som får nye lekre solbrille.  

Meningsfull arbeidshverdag

Din arbeidsdag som salgmedarbeider gir deg mange spennende oppgaver. Det kan være alt fra å ta imot kundene, hjelpe med å finne riktige briller eller solbriller, selge linser og briller til reparasjon av solbriller og innfatninger. Du må ha fokus på å være profesjonell og bruke din nye kunnskap. Å hjelpe kundene i det daglige har stor verdi, så et ønske om å utvikle deg og lære om øyehelse og synshjelpemidler er et stort pluss. Når kundene ikke er i butikken holder vi butikken ren, bestiller og fyller på varer. En salgsmedarbeider dekker hele butikkens åpningstid.

Er du glad i å møte mennesker, spre glede, og samtidig hjelpe folk til å se bedre, er dette en perfekt jobb for deg!

jobbe i Brilleland

Spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass

Enten du er jakt etter jobb som optiker, salgsmedarbeider, butikksjef, eller bare ønsker å lære mer om Brilleland - her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Ofte stilte spørsmål og svar

Se oversikten over alle våre butikker her

Fordeler som ansatt i Brilleland

Dine fordeler i Brilleland

Nysgjerrig på hvilke fordeler du får som ansatt i Brilleland? Her kan du se noen av de viktigste!

Fordelene i ditt Brilleland

Slik bygger du karriere i Brilleland!

Vi er opptatt av at du skal ha muligheten til å bygge kompetanse og karriere i Brilleland. Vi legger til rette og støtter deg slik at du skal nå dine mål.

Bygg karrieren din Brilleland!