Våre optikere er autoriserte, noen med mastergrad i optometri eller andre spesialfelt. Vi holder oss faglig oppdatert og benytter den nyeste kunnskap for å ta vare på kundens øyehelse i hverdagen. Vi håper du vil være med å nå nye mål sammen med oss!

Meningsfull hverdag som optiker

Å være optiker er et svært meningsfullt yrke. Du hjelper mennesker til å se best mulig. Med din kunnskap kan du korrigere synsfeil og bidra til at både unge og eldre får den synshjelpen de trenger, enten det er briller eller kontaktlinser, eller behandlingsoppfølging av myopi/nærsynhet eller tørre øyne for å nevne noe. Ved mistanke om øyesykdom eller andre tilstander henviser du videre til øyeleger, fastleger eller annet fagpersonell. Det er både spennende og givende å ta del i hele synsreisen og følge kundene gjennom hele livet. 

Praksisplass eller jobb i studietiden?

Vi har god erfaring med å ta imot optikerstudenter i praksis og vi er veldig positive til å tilby deg jobb eller praksis i studietiden slik at du får relevant erfaring innen du er ferdig med din bachelorgrad. Som optikerstudent får du din egen erfarne veileder som følger deg og gir deg god støtte. Vi ser det som en stor verdi å samarbeide tett med utdannelsesinstitusjonene for optometri. Kunnskap er til for å deles – og det går begge veier.

Sammen skaper vi en god start

Vi har et unikt samarbeide på tvers av butikkene og tar godt vare på våre nye kolleger. Som optiker får du rask hjelp med caser og problemstillinger du vil støte på i hverdagen. En god start med støtte fra dyktige mennesker rundt deg, skaper trygghet i jobben din. Er du nyutdannet optiker får du din personlige mentor. I tillegg får du tilgang til vårt interne optikernettverk, Workplace, hvor du raskt vil få hjelp fra Brilleland-optikere over hele landet. 

Er du optiker? Vi er alltid interessert i å snakke med deg!

Du trenger ikke å være på jakt etter ny jobb for å snakke med oss om hvilke muligheter som finnes i Brilleland.
Bli bedre kjent med oss og hva vi kan tilby over en kopp kaffe, da vel? Kaffepraten er digital, uforpliktende og konfidensiell.


Mulighetene dine til utvikling stopper aldri

Vi ønsker å gi deg muligheter! God faglig utvikling, karrieremuligheter og et godt og inkluderende arbeidsmiljø er blant våre viktigste prioriteter. Vi brenner for din utvikling! I Brilleland krever vi at du som optiker holder deg faglig oppdatert. Alle optikerne våre får minimum tre dager med trening og kurs gjennom året. Ønsker du en mastergrad eller fordypningskurs? Eller kanskje du vil bli butikksjef, eller få en spennende rolle inne på vårt Servicekontor? Vi gleder oss til å følge deg på reisen!

Vil du utvikle deg hos oss? Bli optiker i Brilleland - du også!

Se oversikt over alle Brilleland-butikker

Fordeler som ansatt i Brilleland

Fordeler i Brilleland

Nysgjerrig på hvilke fordeler du får som ansatt i Brilleland? Her kan du se noen av de viktigste!

Dine fordeler i Brilleland

Slik bygger du karrieren din i Brilleland

Vi er opptatt av, og legger til rette for, at du skal ha muligheten til å bygge kompetanse og karriere i Brilleland.

Nå dine mål - bygg karrieren din i Brilleland!
jobbe i Brilleland

Nysgjerrig på Brilleland?

Her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Spørsmål og svar