Vi vil ha deg som elsker å skape gode kundemøter!

Hos oss får du muligheten til å ta vare på kundene gjennom god personlig service. Vi er en optikerbutikk og faghandel som vi blir godt kjent med kundene våre. Som butikksjef hos oss må du like å inspirere og motivere dine ansatte gjennom et hjerte som vokser seg grønnere sammen med oss. Vi jobber for at hver kunde skal ha den beste kundeopplevelsen til enhver tid! 

Som butikksjef tilbyr vi deg:

  • Konkurransedyktige betingelser, inkl bonus
  • Interessante og spennende oppgaver
  • Godt samarbeide på tvers av butikker og servicekontor
  • Kompetente og faglig dyktige kolleger
  • Et eget servicekontor som legger godt grunnlag for deg i ditt daglige virke som butikksjef
  • Regionsjef som til enhver tid er en støtte for deg og din butikk

Gode resultater kommer gjennom fornøyde medarbeidere

Vi har stor tro på at fornøyde medarbeidere i butikken smitter over på kundene. Er du en butikksjef som liker å skape et godt miljø med de rundt deg, samtidig som dere jobber hardt for å nå nye mål? Du vil få ansvar for å skape aktivitet i butikken og bidra til gode resultater. I rollen ligger ansvar for salg, daglig drift, arbeidsplanlegging og personaloppfølging. God kvalitet på våre leveranser til kundene starter med oss.  

Vi utvikler oss sammen

Brilleland utvikler seg hele tiden for å møte kundenes behov. En spennende reise gjennom kundens øye bidrar til god og trygg vekst. Vi elsker at du sammen med oss setter mål for din egen utvikling og samtidig bidrar til at dine medarbeidere får god opplæring og utvikling av sin kompetanse i et trygt og inspirerende arbeidsmiljø. Du vil innse at vi stadig lærer noe nytt og sjelden blir utlært i vår bransje.

Litt konkurranse er sunt!

Vi ønsker en butikksjef med nok konkurranseinstinkt og driv til å stadig ønske forbedring. Gjennom lederen i deg forstår du hvordan økonomi, detaljhandel og profesjonell kundeservice fungerer. En god butikksjef skal motivere sine ansatte i travle så vel som rolige dager.

Er du vår nye butikksjef?

Vi gleder oss til å høre fra deg! Søknader behandles fortløpende, så send gjerne inn din søknad i dag. Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt.

jobbe i Brilleland

Spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass

Enten du er jakt etter jobb som optiker, salgsmedarbeider, butikksjef, eller bare ønsker å lære mer om Brilleland - her har vi samlet oftest stilte spørsmål og svar om Brilleland som arbeidsplass.

Ofte stilte spørsmål og svar

Se alle Brilleland-butikker over hele landet:

Slik bygger du karriere i Brilleland!

Vi er opptatt av at du skal ha muligheten til å bygge kompetanse og karriere i Brilleland. Vi legger til rette og støtter deg slik at du skal nå dine mål.

Bygg karrieren din Brilleland!
Fordeler som ansatt i Brilleland

Dine fordeler som ansatt i Brilleland

Nysgjerrig på hvilke fordeler du får som ansatt i Brilleland? Her kan du se noen av de viktigste!

Fordeler i ditt Brilleland