Glemt å pakke med deg kontaklinser?

Da Magnus Forsberg  (31) var på festival i Tønsberg i sommer, glemte han linsene hjemme i Oslo. Alle som har vært på konsert vet at det å ikke se klart, samt å bli sliten og få hodepine, ikke er det du vil få ut av en konsertopplevelse. Derfor dro Magnus innom Brilleland Tønsberg, og i løpet av få minutter hadde han linser igjen, av samme merke og styrke som han hadde liggende i leiligheten i Oslo. Festivalopplevelsen var reddet, og det uten at han måtte betale en krone ekstra.

- Da jeg glemte kontaktlinsene mine hjemme, var det supert at jeg enkelt kunne stikke innom Brilleland og få nye, forteller Magnus.

Unngå å gå tom for kontaktlinser

I likhet med mange andre har også Magnus opplevd at han ikke har rukket å kjøpe nye kontaktlinser før han har gått tom, eller at han rett og slett har glemt det. Med linseabonnementet ”Linser Alt Inkludert” får han nye linser i posten hver måned, uten at han trenger å gjøre noe.

Linseabonnementet ”Linser Alt Inkludert” fra Brilleland gjør at Magnus får nye linser rett hjem i postkassen hver måned. Enkelt og greit!

Ta en linsekontroll

Kun740,00

Ta vare på øyehelsen din

Inkluderer sjekk av synet, linsene dine og øyehelsen din

Bestill time

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

kontaktlinser abonnement

Hvilke fordeler har linseabonnement?

Linseabonnement: Linser Alt Inkludert