Dilla på blått!

- En av de kuleste tingene med å være dommer i Skal Vi Danse, er at jeg kan få prøve masse forskjellige briller fra Brilleland, sier en entusiastisk Tore. 

Etter å ha hatt dilla på blått i lang tid fant Tore den perfekte blå brillen fra Ray-Ban til kr 1699,-

- Jeg elsket jo disse brillene med en gang jeg fikk dem på meg, sier Tore fornøyd.

Lekre briller i grønt

Tore også fått øynene opp for flere farger, og har derfor valgt seg et par grønne briller fra Burberry til kr 2499,-. Nå har også disse brillene blitt en favoritt! I Brilleland-butikken fikk han god hjelp til å finne briller som passet ansiktet hans godt. 

Statement-briller

Han fant også en brille i god størrelse og lekkert design. - Disse liker jeg godt, sier Tore, og er fornøyd med at ansiktet synes godt samtidig som brillen er et tydelig statement.

Tøffe hexagon-briller

De fineste brillene Tore fant er et par briller med populært hexagon-design.

- Det som jeg er født med dem, utbryter Tore. De sitter på ansiktet mitt som de alltid har vært der - og de skal de selvfølgelig alltid være der. Skikkelig personlig preg, synes jeg!

Briller med "det lille ekstra"

For et sterkere personlig preg på brillene ble Tore anbefalt en brille med gradert glass, eller litt"shading", som Tore sier. 

Er du på jakt etter din personligve brillestil? Ta en titt på noen av brillene våre her, og se en mengde lekre briller i din nærmeste Brilleland-butikk - velkommen!

 

Ta en synstest

Kun690,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time

Finn din nærmeste Brilleland-butikk

Nye briller?

Se et utvalg her, og prøv dine favoritter i din nærmeste Brilleland-butikk

Briller