Brilleabonnement - en spennende nyhet hos Brilleland

Salgsmedarbeider Annemette Blindheim hos Brilleland Trondheim synes det nye abonnementet er veldig spennende.

– Vi har jo hatt linseabonnement i flere år, og det at vi nå også kan tilby en abonnementsløsning på briller er veldig bra, sier hun og legger til: – Og så har det blitt så populært!

– Det er lettvint og forutsigbart med et abonnement. Du har en fast pris i måneden du forholder deg til

Briller til ulik bruk

I Trondheim treffer det kalde morgenlyset vinduene til Brilleland i Nordre gate. Inne i butikken står salgsmedarbeider Annemette Blindheim og vasker et par brilleglass. Synet er vår viktigste sans, og i løpet av en dag brukes synet til mange ulike aktiviteter – og da kan det være behov for flere par briller.

– Man kan for eksempel trenge en databrille eller en kjørebrille. Det er også lurt å ha en reservebrille om du er uheldig og brillene går i stykker, forklarer Annemette.

Døren åpnes, og inn i butikken kommer Thea Lundblad. Hun har fra tidligere et linseabonnement, og for noen uker siden ble hun Norges første abonnent i Briller Alt Inkludert. I dag er hun innom for en etterjustering.

– Det er lettvint og forutsigbart med et abonnement. Du har en fast pris i måneden du forholder deg til, og om du trenger å bytte styrke får du ikke nye, overraskende utgifter, sier Thea.

Thea tar frem brillene og Annemette sjekker hvordan de sitter. For å starte et brilleabonnement må man velge minst tre par briller, der minimum én av dem er med styrke. I tillegg til en hverdagsbrille, har Thea valgt en solbrille og en sportsbrille.

– Jeg bruker jo linser til vanlig, så trenger kun én brille med styrke for å avlaste. Sportsbriller kan være litt dyrt, og man bruker det ikke så ofte, men nå fikk jeg tre par briller uten å måtte betale et stort beløp der og da, sier Thea.

Forutsigbart og trygt

Med Briller Alt Inkludert inngår det flere fordeler for at du skal få en forutsigbar og sikker brillehverdag. I tillegg til faste månedlige utgifter og uhellsbeskyttelse, er det inkludert synsprøver ved behov. Du kan også bytte én av brillene etter et år.

– Du kan alltid komme innom butikken og få hjelp, og med alle fordelene så får du så mye mer enn den ene brillen du betaler for, mener Thea.

Om flere i familien trenger briller er det mulig å starte et familieabonnement. Her må man være minimum to personer som leier minst fire par briller, der én av brillene må være med styrke.

– Med abonnement tror jeg det er lettere å få de brillene man faktisk trenger, sier Thea.

Thea har hatt behov for briller hele livet, men ville ikke bruke briller da hun var tenåring. Det er først det siste halvannet året at hun igjen har fått en god rutine med bruk av linser og briller.

– Jeg slet veldig med hodepine, men ville ikke legge skylden på synet. Men da jeg fikk korrigert synet ble hodepinen borte. Om man sliter med mye vondt i hodet – sjekk synet, oppfordrer Thea før hun snur seg og går ut av butikken.

Bilde av briller på data

Flere brillebehov = brilleabonnement!

Briller

Briller + solbrille = brilleabonnement!

Solbriller

Ta en synstest

Kun740,00

Ta vare på synet ditt

Inkluderer øyehelsekontroll med trykkmåling og digitalt netthinnebilde

Bestill time

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Brilleabonnement - Briller Alt Inkludert

Vil du vite mer om vårt brilleabonnement?

Briller Alt Inkludert