Det er velkjent at Ray-Ban er et ettertraktet merke i kjendiskretser globalt. Uansett om du er kjendis eller ikke, er du garantert å oppleve den beste kvaliteten når du velger briller fra verdens ledende brillemerke.

Imponerende utvikling for Ray-Ban

Ray-Ban har gjennomgått en imponerende utvikling i mange tiår, ledende i brilleindustrien og er et inspirerende motehus over hele verden. Fra de opprinnelige Aviators, designet for å beskytte pilotenes øyne mot himmelens intense nyanser, har Ray-Ban fortsatt å være blant verdens mest elskede solbriller. Selskapets erfaring og forskning har resultert i innovative funksjoner, som antirefleksbelegg for et forbedret og mer avslappet syn.

Ray-Ban har alt fra tidløse klassikere til moderne retrostil. De runde brillene kombinerer elementer fra 50- og 60-tallet med den nyeste brilleteknologien og skaper en unik fusjon av mote og funksjonalitet. Å bruke Ray-Bans briller vil ikke bare løfte antrekket ditt, men også forsterke din personlige stil og egenart. Retro-modellene er ideelle for både formelle og uformelle antrekk.

Ray-Ban er synonymt med kvalitet

Kvalitet står i fokus når du velger briller fra Ray-Ban. Selskapet har kontinuerlig overrasket verden med sine innfatninger og design, fra subtile modeller til mer markante innfatninger. Ray-Ban-briller tåler daglig slitasje og har et beskyttende lag for å forhindre rust og korrosjon, noe som sikrer langvarig glede uten behov for hyppig utskiftning.

Metallinnfatningene til Ray-Ban har gode egenskaper, inkludert lette, robuste stenger og slanke design som gir mer plass til brilleglassene. Hvert design balanserer høyde og bredde, og gir et par briller som er komfortable uten å være for tunge.

Brilleland tilbyr et stort utvalg av Ray-Bans ikoniske briller. Brillene passer for hele familien, fra foreldre til barn. Besøk din nærmeste Brilleland-butikk for å prøve våre populære Ray-Ban-briller eller se noe av utvalget i nettbutikken. Vi har også et stort utvalg solbriller i nettbutikken.

Kanskje er du også interessert i å lese historien bak de ikoniske solbrillene fra Ray-Ban?

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din