Hvem er Karin Lund?

Karin er Brillelands fremste ekspert innen optikerfaget. Hun sørger for at alle våre optikere er oppdatert innen de nyeste undersøkelsesmetodene og teknologien som benyttes under kliniske undersøkelser av syn og øyehelse.

Hun bærer tittelen Optometrist M.Sc, har lang erfaring og kan vise til en bakgrunn fra flere ulike områder innen optisk detaljhandel, klinisk optometri, ledelse og strategisk arbeid.

Som helsepersonell har hun svært høy klinisk standard med mer enn 25 års erfaring. Karin ble uteksaminert som optometrist i Danmark, har autorisasjon i både Danmark og Norge, og har en mastergrad i klinisk optometri fra Salus University Pennsylvania. Hun har også spesialisering innen kontaktlinser, pediatrisk optometri og ortoptikk ved Universitetet i Sørøst-Norge

Les mer:

Karin har blant annet jobbet som optiker i en rekke Brilleland-butikker i tillegg til å ha jobbet med tverrfaglig utredning av blinde og svaksynte ved Huseby Komptetansesenter.

Fagsjefens verv og roller

I sin rolle som fagsjef sitter Karin også i ulike verv og roller. Hun sitter i styret i Norsk Selskap for optometri og er medlem i det Europeiske fagrådet for optisk retail i EssilorLuxottica.

Hva er Karins store motivasjon?

Karin brenner for å utvikle profesjonelle kliniske tjenester og bidra til å gjøre EssilorLuxottica til verdensledende innen øyepleie. Hennes bidrag er strategisk så vel som klinisk.

Hun bidrar entusiastisk til EssilosLuxotticas mål om å eliminere ukorrigert dårlig syn gjennom å gjøre øyepleie og synshjelpemidler tilgjengelige for alle verden over. Karin har flere år også deltatt aktivt på reiser med den humanitære organisasjonen Vision for All hvor hun utfører synsundersøkelser og deler ut synshjelpemidler til mennesker i dårlig stilte områder i for eksempel Peru og Guatemala.

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din

Bilde av dame som tar en synstest

Synstest

KR740,00

En synstest hos Brilleland tar ca. 30 minutter

Les mer om synstesten her
Forkalkning på netthinnen

Øyehelse i Brilleland

Vi har samlet litt forskjellig informasjon slik at du også kan se hvorfor det er så viktig å ta vare på øyehelsen din. Husk at du alltid kan spørre optikeren din i Brilleland!

Lær mer om øyehelse