Solbriller fra Oakley er ideelle for et bredt spekter av sporter og aktiviteter som sykling, løping, tennis og vannsport, og er det perfekte valget for deg med en aktiv livsstil. Oakleys solbriller kombinerer teknologi med innovativt design, og du vil uten tvil finne det optimale paret som passer dine behov. Merket fokuserer på å skape kule og funksjonelle solbriller ved å bruke avansert teknologi og kreativt design. Ta prestasjonene dine til neste nivå med en solbrille fra Oakley!

GV-2023_And_you_thought__v2-01.jpg

Oakleys eventyrlige historie

Var du klar over at Oakley har røtter tilbake til 1975, da det hele startet i en garasje? I dag er merket anerkjent over hele verden for å designe teknologisk avanserte solbriller. Oakley fortsetter å utfordre grensene og skiller seg ut med fantastiske materialer, unike stiler og en kontinuerlig streben etter kreativitet. Merket samler også inn tilbakemeldinger fra idrettsutøvere for å konstant forbedre solbrillene sine. Med fokus på ytelse og livsstil har Oakley blitt populært blant kjente idrettsutøvere og kjendiser.

Noen bemerkelsesverdige stiler inkluderer Oakley Gascan som er perfekte for strandturer og fotturer og gir god klarhet. Pilot-solbrillene fra Oakley har en tydelig stil og moderne design for både kvinner og menn. Holbrook-solbriller er en signaturstil som kombinerer fantastisk design og imponerende ytelse, passende for enhver anledning. Frogskins er en wayfarer-modell med et trendy og vintage-utseende, ideell for alle antrekk.

Unike materialer

Oakley solbriller finnes i ulike former og farger, fra runde og ovale til firkantede og pilotformer. Materialene som brukes, som det bøyelige O Matter, gir solbrillene holdbarhet og lett komfort. Unobtainium-grepsteknologien sikrer at solbrillene sitter trygt på ansiktet, selv når det er svett. Oakley bruker de beste støt- og ripebestandige materialene for å tåle tøffe værforhold.

Opplev klarhet med Oakley! Solbrillene er laget av høykvalitets og slitesterke materialer, og glassene kan tilpasses etter dine preferanser. Oakleys solbriller har spesielle glass som forbedrer synsskarpheten, øker kontrasten og reduserer gjenskinn med den nyeste teknologien. Glassene gir også standard UV-beskyttelse og kan tilpasses med ønsket belegg og fargepalett.

Investeringen i et par Oakley-solbriller for ski, sport eller daglig bruk er et valg du ikke vil angre på. Ta opplevelsene dine til nye høyder med solbriller fra det verdenskjente merket Oakley!