DbyD

Rene linjer og utsøkt minimalisme setter standarden for hovedkolleksjonen til DbyD. Kvalitet, design og «more with less» er beskrivende for både briller og solbriller. Ønsker du deg briller med et stilrent og utpreget klassisk preg, er dette uten tvil det rette valget for deg!

DbyD bio acetate

Spill på lag med naturen ved å velge briller og solbriller fra denne spennende nyheten av en kolleksjon. Resirkulerbart og biologisk nedbrytbart – disse brillene i biologisk acetat er laget av naturlige materialer. Her får du, bokstavelig talt, naturen rett foran øynene dine. Fantastisk, eller hva?

DbyD titanium

Denne kolleksjonen byr på briller i lett titan slik at du kan bevege og utfolde deg lekende lett – og fritt! Designet er tidløst og klassisk, og også her vil du oppleve kvaliteten DbyD står for. Smale, smarte og stramme linjer er gjengangere i kolleksjonen. Prøv selv – kanskje du blir overrasket?

Re.Metal – ny kolleksjon av resirkulert metall

Denne enkle, men vakre naturlige kraften har inspirert oss. Vi presenterer Re.Metal – DbyD's nye kolleksjon av resirkulert metall, eksklusivt hos Brilleland. Fra avfall til tidløse innfatninger, nyt kraften av gjenoppfinnelse med et utvalg briller laget for å være perfekte for deg. Rimelig, tilgjengelig for alle og i ulike stiler. Oppdag den nye DbyD-kolleksjonen av resirkulert metall.

Finn den nærmeste Brilleland-butikken din