Tilbake

Brilleland Fredrikstad sentrum

Åpningstider

mandag-fredag: 09:00-18:00

Lørdag: 10:00-16:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent for varesalg og avhenting av briller og linser.

Mandag - fredag: 9:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

 

Nygaardsgata 44

69 31 80 00

523@brilleland.no

Brilleland Fredrikstad sentrum

Velkommen inn til Brilleland Fredrikstad Sentrum! Butikken er nyåpnet våren 2017, og med nye flotte lokaler står vi klare for å hjelpe deg! Med stort utvalg av briller og linser til konkurransedyktige priser, vil  vår offentlig godkjente optiker og dyktige medarbeidere hjelpe deg med å finne brillen som passer til deg og ditt behov.

Vi tilbyr full undersøkelse av dine øyne eller gratis elektronisk synskontroll. Skulle ditt firma ønske en avtale på data- eller vernebriller, har vi det du trenger.

Butikken ligger i gågaten i Fredrikstad sentrum.

Velkommen 😊