Tilbake

Brilleland Tiller

Åpningstider

Ordinære åpningstider* 

Mandag - fredag: 09:00 - 19:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent for varesalg og avhenting av briller og linser.

Mandag - fredag: 10:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 16:00

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

Tiller v/ City Syd

72 89 77 00

463@brilleland.no

Brilleland Tiller

Brilleland Tiller ligger ved siden av City Syd og har felles parkering med kjøpesenterets nedre plan. Butikken har vært i de samme lokalene siden åpningen i 1994, men har vært totalrenovert 2 ganger. Vi har i dag en moderne forretning med et stort utvalg. Her vil du til enhver tid finne ca 900 briller og over 200 solbriller.

Vi tilbyr full undersøkelse av dine øyne eller gratis elektronisk synskontroll. Vi tilbyr også øyebunnsfotografering. Skulle ditt firma ønske en avtale på data- eller vernebriller, har vi det du trenger. Vi har 4 offentlig godkjente optikere, 3 faciologer og dyktige medarbeidere som hjelper deg med å finne brillen som passer til deg.

Kom innom for en hyggelig prat om din øyehelse eller for å høre mer om sesongens nyeste brillemote. Velkommen til oss!