Tilbake

Brilleland Stathelle

Åpningstider

Mandag - fredag: 09:00 - 20:00

Lørdag: 09:00 - 18:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent man-lørd 10-18 for varesalg og avhenting av briller og linser.

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

 

Alti Brotorvet

35 97 65 05

511@brilleland.no

Brilleland Stathelle

Brilleland Stathelle ligger i 1. etasje på Alti Brotorvet i vakre Bamle.

Butikken ble tidligere drevet av optiker Andresen, og optiker Elena vil fremdeles være tilstede for å ta synsprøver og linsetilpasning, sammen med våre dyktige medarbeidere Vibeke og Nina.

Hos Brilleland Stahelle er det enkelt og rimelig å kjøpe nye briller. Du kan velge fra et stort og bredt utvalg merker og modeller. I tillegg får du som kunde alltid mange gode tilbud. Synet ditt er viktig for oss og vår offentlig godkjente optiker sørger for at du alltid er i trygge hender og finner den løsningen som passer deg og ditt syn best.

Velkommen inn til en hyggelig brilleprat!