Tilbake

Brilleland Sartor

Åpningstider

Ordinære åpningstider* 

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent man-lørd 10-18 for varesalg og avhenting av briller og linser.

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

Sartor Storsenter

56 33 25 90

442@brilleland.no

Brilleland Sartor

Brilleland Sartor Senter ligger sentralt i 1.etasje ved siden av Norli og vis-a-vis G-Sport. Vi har siden oppstarten i 2006 hjulpet både privatpersoner og bedrifter med synshjelpemidler. Vi tilbyr synsprøve, eller gratis elektronisk synstest av dine øyne. Dersom ditt firma ønsker en avtale på data og vernebriller, har vi gode løsninger å tilby.

Vi har 2 offentlig godkjente brille- og linseoptikere, 2 faciologer og hyggelige medarbeidere som er behjelpelig med og finne brillen som passer til deg. Kom innom for en hyggelig prat om din øyehelse, eller for å se på sesongens brillemote.

Vi tilbyr kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser - velkommen!