Tilbake

Brilleland Moss

Åpningstider

Ordinære åpningstider* 

Mandag - fredag: 9:00 - 20:00

Lørdag: 9:00 - 18:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent man-lørd 10-18 for varesalg og avhenting av briller og linser.

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

AMFI Moss

69 25 29 00

472@brilleland.no

Brilleland Moss

Brilleland Moss ligger i det nye AMFI Senteret i sentrum. Butikkens lokaler ligger i 1. etasje i Bjørnsonskvartalet, vis-a-vis Game Stop og ved siden av Kid Interiør. Vi har gode parkeringsmuligheter med 3 timers gratis parkering, både i p-huset under og det store ved siden av, med innkjøring fra Storgata.

I butikken har vi 3 offentlige godkjente optikere. Vi kan tilby fullstendig synsprøve med øyebunnsfotografering og flott service fra våre utrolig dyktige medarbeidere, som hjelper deg med å finne brillen som passer til deg.

Kom innom for en hyggelig prat om din øyehelse eller om våre kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser