Tilbake

Brilleland Molde

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 20:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent man-lørd 10-17 for varesalg og avhenting av briller og linser.

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

 

AMFI Roseby

71 20 07 80

490@brilleland.no

Brilleland Molde

Brilleland Amfi Roseby ligger innerst i 1. etasje på Rosebysenteret. Vi åpnet 21. mars 2005 og har i dag 1 offentlig godkjent optiker, 1 faciolog og dyktige medarbeidere, som hjelper deg med å finne riktig brille. Skulle ditt firma ønske en avtale på data- eller vernebriller, har vi det du trenger. På Roseby er det gratis parkering, både ute og inne, og godt tilrettelagt for rullestolbrukere.
Velkommen!