Tilbake

Brilleland Kilden

Åpningstider

Mandag - fredag: 10:00 - 20:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent for varesalg og avhenting av briller og linser.

 

Mandag - fredag: 10:00 - 17:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

 

Kilden Senter

51 88 22 00

438@brilleland.no

Brilleland Stavanger Kilden

Brilleland Kilden ligger i 3. etasje, rett ovenfor H&M. Her har vi siden åpningen i 2007 hjulpet mange privatpersoner og bedrifter med synshjelpemidler. Vi tilbyr full undersøkelse av dine øyne eller gratis elektronisk synskontroll. Skulle ditt firma ønske en avtale på data- eller vernebriller, har vi det du trenger.

Vi har 2 offentlig godkjente optikere, 1 faciolog og dyktige medarbeidere som hjelper deg med å finne brillen som passer til deg. Kom innom i våre lyse og luftige lokaler for en hyggelig prat om din øyehelse - eller for å høre mer om sesongens nyeste brillemote.

Vi ser frem til ditt besøk!