Tilbake

Brilleland Amfi Kanebogen

Åpningstider

Ordinære åpningstider* 

Mandag - fredag: 09:00 - 20:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent man-lørd 10-18 for varesalg og avhenting av briller og linser.

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

 

Amfi Kanebogen

77 06 00 00

521@brilleland.no

Brilleland Harstad

Brilleland Kanebogen finner du i første etasje hos Amfi Kanebogen, mellom Christiania Glassmagasin og Vita.

Her hos oss får du tatt synsprøve til både briller og linser hos vår dyktige autoriserte optiker, og du får god hjelp til valg av brille fra våre flinke salgsmedarbeidere.

Vi kan tilby ett bredt utvalg av forskjellige merker i både briller og solbriller i alle prisklasser. Samt ett stort utvalg av linser.

Og skulle ditt firma ønske en avtale på data- eller vernebriller, har vi det du trenger.

Velkommen til Brilleland Kanebogen!