Tilbake

Brilleland Åsane

Åpningstider

Ordinære åpningstider* 

Mandag - fredag: 10:00 - 21:00

Lørdag: 10:00 - 18:00

Reduserte åpningstider

Vi har for tiden reduserte åpningstider i butikken, vi holder åpent man-lørd 10-18 for varesalg og avhenting av briller og linser.

 

Helsedirektoratet fattet 15. mars vedtak om å stenge optiske virksomheter. 16. mars supplerte direktoratet med et nytt vedtak. Her presiseres det at vi som aktør i optikerbransjen kan holde våre butikker åpne for varesalg og avhenting av briller og linser. I vår kommune er våre smittevernstiltak godkjent av kommuneoverlegen med tillatelse til å gjennomføre strengt nødvendige og akutte undersøkelser.

Vi gjør oppmerksom på at kliniske tjenester, som ordinære synsundersøkelser og helseundersøkelser, for tiden ikke kan utføres. Dette er et viktig tiltak for å begrense spredning av Corona-viruset.

Åsane Storsenter

55 18 51 70

439@brilleland.no

Brilleland Åsane Storsenter

Butikken ligger i 2. etasje på Å-siden av Åsane Storsenter. Fra parkeringsplassen er det enklest å bruke inngangen ved apoteket og ta rulletrappen opp 2 etasjer. Heis finnes inne på H&M.

Siden butikken åpnet i november 2007 har vi hjulpet mange privatpersoner og bedrifter med synshjelpemidler. Vi tilbyr full undersøkelse av dine øyne eller gratis elektronisk synskontroll. Skulle ditt firma ønske en avtale på data- eller vernebriller, har vi det du trenger. Vi har autoriserte optiker, faciologer og dyktige medarbeidere som hjelper deg med å finne brillen som passer til deg.

Velkommen til oss på Åsane!